Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Proprietarii agenției de turism Christian Tour au lansat Memento Bus, primul smart cost bus din Romania, care va opera curse de transport in Romania si catre destinatii externe precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria.

In acest articol ne ocupam de cursele interne, pentru care exista urmatoarele clase tarifare:

  • Shock – calatorii cu 1 euro 
  • Boom – calatorii de la 1.99 euro
  • Smart – calatorii de la 4.99 euro
  • Flexi – calatorii de la 7.99 euro
  • M’Style – calatorii de la 9.99 euro
Am facut cateva simulari pentru mai multe destinatii (le gasiti mai jos) si am gasit deocamdata bilete suficiente la 1€ (ba pe ruta Sibiu - Constanta am gasit chiar un bilet la... 0€ :) , nu stiu daca dintr-o eroare sau nu) . In acest pret este inclus si un bagaj de cala.


Gasiti AICI lista completa a destinatiilor (din cate am observat, nu sunt incarcate inca preturile pentru toate rutele).

Nu stau acum sa va dau o tona de informatii despre ce presupune acest model de business (inca mai am cititori ingrijorati ca Ryanair o sa dea faliment vanzand bilete de avion de la 2€, desi esta una dintre cele mai profitabile companii aeriene din lume...), gasiti informatii destule pe site-ul Memento Bus, pe pagina lor de Facebook, pe Wall-Street.ro, pe Capital.ro samd.

Este important insa sa retineti ca, desi biletele incep de la preturi foarte mici, nu se face rabat la calitate si veti calatori in conditii foarte bune, cu autocare de ultima generatie.Simulare Bucuresti - Sibiu:


Simulare Bucuresti - Brasov:Simulare Sibiu - Constanta:

Oferta de la: Memento Bus
Perioada de calatorie: nu o cunosc 
Plecari/destinatii: gasiti AICI lista completa a oraselor (nu s-au incarcat inca  preturile pentru toate)
Rezervari si informatii suplimentare: pe site-ul Memento BusPe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru transport, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine