Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]






Periodic selectez din Top 1000 Minuni ale Lumii , creat de Howard Hillman, una sau mai multe destinatii pentru care creez pachete de vacanta cu zbor si cazare incluse.

Debutam cu Norvegia, mai exact cu Bergen (pentru orasul vechi si pentru fiorduri) si, daca tot suntem acolo, ne oprim si in Oslo (pentru cetatea Akershus si Galeria Nationala). Si, evident, pentru orice altceva mai doriti voi... :)


Pentru ca Norvegia nu este o tara tocmai ieftina si pentru ca vacantele in grup sunt mai "fun", am creat un pachet pentru patru persoane cu cazare in apartamente cu doua camere. Evident, nu am facut rabat de la calitate in favoarea pretului si am ales "pe spranceana" numai super locatii cu multe reviews pozitive de la clienti, iar pentru cei mai pretentiosi, am pus si oferte la hoteluri.



Note:
  • oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati voi separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol.
  • pretul de 293€ de persoana este pentru grup de patru persoane. Daca calatoriti numai doua persoane, vacanta va costa 472€/pers. 


Zbor Bucuresti - Oslo Sandejford Torp, 24 - 31 mai: 49€

Zborul va fi cu Wizz Air pe ruta Bucuresti - Oslo Sandejford Torp, in perioada 24 - 31 mai. Pret (cu Wizz Discount): 218 lei/ 49€: 




Tren Oslo - Bergen , 24 - 28 mai: 53€

Veti calatori cu trenul pe una dintre cele mai frumoase rute din Europa: Oslo - Bergen!



De pe site-ul Cailor Ferate Norvegiene (nsb.no), puteti sa cumparati bilete de tren pe aceasta ruta la 498 NOK / 53€ dus-intors.














Cazare in Bergen, 24 - 28 mai: 
114€/p in apartament pentru 4 pers sau
253€/p la hotel in camera de 2 pers


Prima optiune de cazare, via Airbnb, este un apartament care va ajuta sa economisiti bani frumosi daca calatoriti in grup de 4 persoane (exista un pat in dormitor si o canapea in living). Apartamentul este bine pozitionat, iar proprietarii au numai recenzii pozitive de la clienti.  

Acesta costa in perioada mentionata 454€, adica 114€/pers.



Daca sunteti numai doua persoane, mai bine mergeti pe varianta unui hotel. Exista si optiuni mai ieftine, dar nu mi-au placut recenziile pentru ele, asa ca m-am oprit la Basic Hotel Bergen (7.7 din 10 pe Booking), un hotel central, cu camere moderne.

Acesta costa in perioada mentionata 503€, adica 253€/pers, via Booking.com










Cazare in Oslo, 28 - 31 mai: 
77€/p in apartament pentru 4 pers sau
117€/p la hotel in camera de 2 pers

Prima optiune de cazare in Oslo, via Airbnb, este un apartament care primeste pana la 4 persoane (exista un pat in dormitor si o canapea in living). Apartamentul este bine pozitionat, iar proprietarii au numai recenzii pozitive de la clienti.  

Acesta costa in perioada mentionata 308€, adica 77€/pers.




Daca sunteti numai doua persoane, va recomand hotelul Scandic Solli Oslo (7.8 din 10 pe Booking). O camera dubla in perioada 28 - 31 mai, cu mic dejun inclus, costa 234€, adica 117€/pers, via Easytobook.




Perioada: 24 - 31 mai
Plecare: din Bucuresti
Destinatii: Bergen, Oslo
Zbor dus-intors Bucuresti - Oslo: 49€/p (pret cu Wizz Discount)
Tren dus-intors Oslo - Bergen: 53€/p
Cazare in Bergen:

  • 114€/p, in apartament de 4 persoane sau
  • 253€/p, la hotel
Cazare in Oslo: 
  • 77€/p in apartament de 4 persoane sau
  • 117€/p la hotel (mic dejun inclus)
Total:
  • 293€/p (grup de 4 pers)
  • 472€/p (2 pers)

Rezervare bilete de avion: pe site-ul Wizz Air
Rezervare bilete de tren: pe site-ul nsb.no
Rezervare cazare in Bergen: pe Airbnb sau pe Booking
Rezervare cazare in Oslo: pe Airbnb sau pe Easytobook



Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine