Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Va propun pentru perioada 1 - 7 iunie, o vacanta in Gran Canaria, a treia insula ca marime din arhipelagul Canarelor. Zborul din Bucuresti, cu bagaj de mana de 10kg si cazare intr-o unitate situata pe malul Atlanticului, costa 256€/pers.

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol.


Zbor dus-intors, 1 - 7 iunie: 139€

Ca de obicei, exista si zboruri mai ieftine de atat, dar nu le-am ales deoarece aveau timp intre zboruri putin peste doua ore (lucru care, mai ales daca alegeti si bagaj de cala,  mi se pare riscant in cazul in care intarzie unul dintre zboruri). Asadar, veti zbura in 1 -7 iunie, dupa cum urmeaza:


In 1 iunie

  • Bucuresti - Koln (escala 4h), cu Blue Air, 38€
  • Koln - Gran Canaria, cu Ryanair, 39€
In 7 iunie

  • Gran Canaria - Madrid (escala peste zi 7h), cu Ryanair, 23€
  • Madrid - Bucuresti, cu Wizz Air, 39€ (pret cu Wizz Discount si bagaj MARE de mana inclus)
Total: 139€


  • Cu Ryanair si Blue Air aveti inclus in pret un bagaj mare de mana de max 55cm x 40cm x 20cm si 10 kg.
  • Cu Wizz Air, am inclus in pret si un bagaj mare de mana de max 56cm x 45cm x 25cm Zbor dus:Zbor intors:Cazare: Brisamar Canteras**, 117€/p

Pentru cazare am ales unitatea Brisamar Canteras** notata cu 7.9 din 10 pe Booking.
Descriere:


Aceste studiouri sunt situate chiar pe malul oceanului, oferind vedere la ocean de la balcoanele private şi de pe terasa comună aflată pe acoperiș. Oaspeţii au la dispoziţie internet gratuit și pot încerca restaurantele locale. Studiourile de la Brisamar Canteras au balcon mobilat, cu vedere la Oceanul Atlantic, sau sunt orientate spre interior, oferind vedere la curtea interioară a clădirii. 
Brisamar are o locaţie excelentă, plaja Las Canteras din Gran Canaria şi oceanul aflându-se la câteva minute de proprietate. Oaspeţii pot explora plaja lungă de 4 km, care oferă o apă curată, excelentă pentru înot. După o zi la plajă, puteţi vizita magazinele, barurile și restaurantele locale. Brisamar Canteras se află în centrul oraşului Las Palmas.

Cazarea in perioada mentionata in Studio Interior (doua persoane) va costa 234€, adica 117€/p, via Booking.com

Perioada: 1 - 7 iunie
Plecare: din Bucuresti 
Destinatie: Gran Canaria
Zbor dus-intors: 139€/p (bagaj mare de mana inclus)
Cazare: 117€/p  
Total: 256€/p

Rezervare bilete de avion: 

  • Bucuresti - Koln, pe site-ul Blue Air
  • Koln - Gran Canaria, pe site-ul Ryanair
  • Gran Canaria - Madrid, pe site-ul Ryanair
  • Madrid - Bucuresti, pe site-ul Wizz Air
Rezervare cazare: pe Booking.com

Doriti alta unitate de cazare in Gran Canaria? Comparati singuri ofertele de pe piata cu motorul de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS

Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine