Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Continuam seria pachetelor de vacante exotice cu o destinatie care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Zanzibar! O saptamana in octombrie cu zbor din Bucuresti, cazare si mic dejun incluse, va costa numai 589€ de persoana!

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol.



Zbor Bucuresti - Zanzibar, 14 - 21 octombrie: 483€

Veti zbura cu FlyDubai, via Dubai, in 14 (ajungeti in 15, dimineata) - 21 octombrie. Pret: 483€ dus-intors:





Cazare Chwaka Bay Resort: 106€/p (mic dejun inclus)




Pentru cazare am ales Chwaka Bay Resort***, unitate notata cu 7.4 din 10 pe Booking si cu 4 din 5 pe TripAdvisor.




Descriere de pe Booking:

Situat pe coasta de est centrală din Zanzibar, pe o plajă cu nisip alb, Chwaka Bay Resort are o grădină tropicală, piscină și restaurant. Aeroportul Internațional din Zanzibar se află la 34 km. 
Camerele luminoase sunt decorate elegant și oferă pat cu baldachin drapat cu plasă de țânțari. Fiecare cameră include aer condiționat, cutie de valori și articole de toaletă gratuite. Camerele oferă balcon sau patio cu vedere la Oceanul Indian. 
Restaurantul Kigeni de la Chwaka Bay Resort se mândrește cu delicatese exotice și preparate africane, italiene, franceze și din Zanzibar. Micul dejun poate fi savurat în restaurant, iar meniuri dietetice speciale sunt disponibile la cerere. Barul TIA servește o selecție de cocteiluri. 
Satul Chwaka se află la cel mult 1 km, iar serviciul de concierge al complexului poate ajuta la organizarea de excursii și activități, inclusiv scufundări și snorkelling. Este disponibil Wi-Fi gratuit, iar transfer de la/la aeroport poate fi aranjat la cerere. Stone Town se află la 30 de minute de mers cu mașina. 
Vă puteți bucura de beneficii GRATUITE în timpul sejurului, precum WiFi și mic dejun.

O camera dubla cu mic dejun inclus costa in 15 - 22 octombrie 212€, via Agoda.com. Zborul de intoarcere il aveti in 21 octombrie seara (la 21.35), asa ca am inclus in pret si ziua de 21 spre 22 octombrie, ca sa stati confortabil la hotel pana spre seara. 




Perioada: 14 (ajungeti in 15) - 21 octombrie (ajungeti in 22) 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Zanzibar
Zbor cu FlyDubai: 483€/p
Cazare: 106€/p
Mic dejun: inclus
Total: 589€/p

Rezervare bilete de avion: pe site-ul FlyDubai
Rezervare cazare: pe Agoda.com

Doriti alta unitate de cazare in Zanzibar? Cautati-o singuri, dupa buget si pretentii, comparand cele mai bune oferte de pe piata! Ca sa va ajut, am lansat in parteneriat cu Hotelscombined, varianta beta a motorului de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS! Incercati-l si voi aici:





Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine