Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Dragi cititori, astazi va propun sa profitam de zborurile directe din Cluj spre Dubai oferite de Wizz si sa ne conectam si la alte destinatii mai indepartate. In acest articol ne oprim la Sri Lanka.

Am luat un zbor ieftin cu Wizz Air (pentru iarna urmatoare gasiti suficiente la 448 lei dus-intors, pret cu Wizz Discount) si apoi am cautat niste zboruri la pret bun de pe aeroportul pe care aterizam (adica de pe Dubai Al Maktoum - DWC). Si am gasit la Qatar Airways. Pentru zborul cu Wizz, am inclus si pretul pentru bagajul de cala.

ATENTIE! Cum cumparati bilete separate pentru zborul cu Wizz si cel cu Qatar, dupa cum usor puteti banui, legatura nu va este garantata. Eu am ales timp de escala intre zboruri nu foarte mare (circa 3 ore la dus si 4 la intors), dar mai mult decat suficient daca nu apar intarzieri mai mari sau alte schimbari in planul zborurilor.

Dar va recomand sa fiti prevazatori si sa alegeti pe site-ul Qatar zboruri cu timp de escala mai mare (optiuni exista). Sau, si mai bine, daca tot mergeti pana in Dubai, va recomand sa petreceti 1-2 zile la dus si la intors acolo, si sa zburati spre/dinspre Sri Lanka in alta zi decat cea in care ajungeti in/plecati din Dubai. Asadar, alegeti intelept! :)

Un astfel de exemplu am vazut intr-un articol trecut pentru Singapore.

Incepem cu un exemplu, pe acelasi model puteti sa cautati destul de usor zboruri pentru alte date.Exemplu: 14 - 24 ianuarie 2017


Detalii zboruri:

  • 14 ianuarie: zbor Cluj - Dubai DWC (unde ajungeti la 20.20), cu Wizz Air
  • 14 ianuarie, 23.15: zbor Dubai DWC - Colombo (via Doha), cu Qatar Airways  
  • 24 ianuarie: zbor Colombo (via Doha) - Dubai DWC (unde ajungeti la 16.45)
  • 24 ianuarie, 20.55: zbor Dubai DWC - Cluj, cu Wizz AirCost zboruri: 427€

  • zbor dus-intors Cluj - Dubai DWC: 580 lei/ 129€ (pret cu Wizz Discount si cu bagaj de cala de 23kg inclus).
  • zbor dus-intors Dubai DWC - Colombo: 1230 AED/ 298€

Oferta de la: Wizz Air, Qatar Airways
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: probabil cele mai ieftine zboruri o sa le gasiti pentru iarna viitoare (fix cand este sezonul uscat in Sri Lanka)
Plecari din: Cluj-Napoca
Destinatie: Colombo Sri Lanka
Rezervari: Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine