Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Oman Air are momentan niste preturi foarte bune din Milano Malpensa spre Singapore, Bangkok sau Kuala Lumpur. Acestea se invart in jurul sumei de 379€ pentru un zbor dus-intors.

Gasiti acest pret direct pe site-ul companiei aeriene, in mai multe luni, incepand cu luna aprilie. Mai trebuie sa legati zborurile din orasul dvs spre Milano. Va dau mai jos un exemplu, pe acelasi model puteti sa cautati zboruri de legatura si pentru alte date.Exemplu din Bucuresti, 11 - 19 aprilie, de la 423€

Am legat un zbor dus-intors din Bucuresti pentru 11 - 19 aprilie ca si exemplu (escala 4h35 la dus, iar la intoarcere aveti nevoie de o noapte de cazare in Milano).

Pretul total in acest caz (cazarea in Milano inclusa) este de 423€ (varianta "light") sau 463€, bagaje de cala incluse si pe zborurile de legatura. 

  • 11 aprilie: zbor Bucuresti - Milano Malpensa cu Ryanair: 10€ (sau 35€ la Business Plus, cu bagaj de cala inclus), unde aveti 4h35min escala.
  • 11 - 19 aprilie: zbor dus-intors din Milano Malpensa spre Singapore sau Bangkok sau Kuala Lumpur, cu Oman Air: 379€
  • 19 aprilie: cazare peste noapte la Idea Hotel Milano Malpensa****: 24€/p in camera dubla, mic dejun inclus, via Agoda.com
  • 20 aprilie dimineata: zbor Milano Malpensa - Bucuresti, cu Wizz Air: 10€ (sau 25€ cu bagaj de cala inclus - pret cu Wizz Discount)
Total: 
  • 423€ (varianta "light"  - fara bagaj de cala pe zborurile de legatura)
  • 463€ (bagaje de cala incluse si pe zborurile de legatura)Zbor Bucuresti - Milano MXP cu Ryanair:Zbor dus-intors Milano MXP - Singapore, cu Oman Air:Zbor dus-intors Milano MXP - Bangkok, cu Oman Air:Zbor dus-intors Milano MXP - Kuala Lumpur, cu Oman Air:
Zbor Milano MXP - Bucuresti, cu WizzAir:


Cazare o noapte in Milano:

Oferta de la: Oman Air
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: incepand cu aprilie 2016
Plecare: din Milano Malpensa (cu zbor de legatura ca si exemplu din Bucuresti)
Destinatii: Bangkok, Singapore, Kuala Lumpur
Rezervare bilete de avion: pe site-ul Oman Air
Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine