Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Desi ne-am axat in ultima vreme pe zborurile spre Caraibe oferite de TUI fly din Bruxelles, va invit sa revenim si la zborurile last minute din UK oferite de Thomson Airways (am mai vorbit de ele AICI) .


Dupa cum vedeti, exista o multime de destinatii la preturi foarte bune (totusi e bine de retinut ca la Thomson nu este inclus in pretul afisat si bagajul de cala). Iar UK (mai ales Londra) este bine legat de multe orase romanesti.

Cum in ultima perioada spre Aruba au fost constant oferte bune, in acest articol va propun o vacanta in aceasta destinatie, pentru perioada 21 iunie - 5 iulie, cu zbor de legatura din Cluj.

Din Bucuresti nu stiu daca ar merita efortul, de vreme ce chiar acum aveti Aruba, Bonaire si Curacao la 649€ dus-intors in ultima promotie KLM (un pret rezonabil zic eu).





Zboruri dus-intors: de la 373

Veti zbura direct in 21 iunie - 5 iulie (ajungeti inapoi in 6), pe ruta Londra Gatwick - Aruba cu Boeing 787 Dreamliner  (de cand visez sa zbor cu minunatia asta!...) de la Thomson Airways.

Zborul de legatura va fi in 21 iunie - 6 iulie cu Wizz Air pe ruta Cluj - Londra Luton. 

La dus aveti intre zboruri aproximativ 6 ore (ajungeti la 7 dimineata in Luton, decolati din Gatwick la ora 13). La intors, ajungeti la 10 dimineata si aveti zborul spre Cluj la 8 seara, asadar aveti o zi pentru Londra. Oricum, pentru transfer intre aeroporturi am ales varianta cea mai rapida (cu tren). Dar daca doriti riscuri zero pentru legatura, la dus recomand sa ajungeti cu o zi inainte in Londra. Decizia va apartine.

Preturi:
  • 373€/p, numai cu bagaj de mana 50x40x20cm si 5 kg
  • 474€/p, cu bagaj de cala de 20 kg inclus pe toate zborurile
Acestea sunt "extremele", voi puteti sa mergeti si pe o varianta de mijloc (de exemplu sa luati numai un bagaj de cala la doua persoane, plus bagajele de mana gratuite).


Simulare pentru doua persoane, numai cu bagaj de mana:




Simulare pentru doua persoane, bagaje de cala inclusee:





Transfer dus-intors Luton - Gatwick: 71€


Pentru transfer am ales varianta cea mai rapida, dar care e si cea mai scumpa: trenul. Gasiti informatii suplimentare despre optiunile de transfer AICI, iar rezervarea puteti sa o faceti pe thameslink.com
Din nou, poate merita tren doar la dus, iar la intoarcere sa veniti cu bus: Gatwick - Londra (unde va petreceti ziua) si Londra - Luton mai spre seara.



Cazare 14 nopti in Aruba: 330€/p

Va dau si un exemplu pentru cazare la un pret rezonabil: doua saptamani la Coconut Inn (nota 8.2/10) in studio superior cu mic dejun inclus va costa 330€/p, via Booking.

Sigur, va invit sa va cautati si singuri cazare dupa buget si pretentii. E posibil sa gasiti oferte bune si la agentii, asadar nu ezitati sa le cereti.







Perioada: 21 iunie - 5 iulie
Zboruri : 
  • 373€/p, numai cu bagaj de mana 50x40x20cm si 5 kg SAU
  • 474€/p, cu bagaj de cala de 20 kg inclus pe toate zborurile
Transfer in Londra: 71€/p
Cazare in Aruba: 330€/p (cu mic dejun)
Total: intre 773€/p si 875€/p (in functie de numarul de bagaje achizitionat)

Rezervare bilete de avion: 
Rezervare transfer in Londra: pe site-ul Thameslink
Rezervare cazare: pe Booking
Conditii de calatorie: pe site-ul MAE

Te invit sa iti creezi singur vacanta perfecta, dupa bugetul si pretentiile tale. Ti-am pus la dispozitie trei unelte pe care le folosesc si eu si cu ajutorul carora poti sa gasesti si sa compari cu usurinta cele mai bune oferte de pe piata pentru bilete de avioncazare si inchiriere masina:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta.
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine