Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dragi cititori, oferta despre care v-am anuntat ieri spre Seychelles inca este valabila si in continuare... incredibila (gasiti AICI toate detaliile)!

In acest articol va dau si un exemplu de zbor plus cazare o saptamana pe insula Mahe pentru perioada 25 noiembrie - 3 decembrie (7 nopti la destinatie).

Am ales aceasta perioada pentru ca, pe langa weekenduri, mai aveti doua zile libere de la stat (30 noiembrie si 1 decembrie). Deoarece in 25 noiembrie aveti zborul dus de la 21.50 seara, iar la intoarcere ajungeti duminica, practic, pentru aceasta vacanta, aveti nevoie de numai trei zile de concediu (28 noi, 29 noi, 2 dec)!




Nota: 

  • oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol.
  • am ales o unitate de cazare simpla, dar cu reviews foarte bune, la momentul scrierii articolului, cu inca 4 camere libere. Daca nu mai gasiti locuri sau doriti alta unitate, aveti la dispozitie motorul PromoTrips Hotels pentru a va cauta singuri cazare dupa buget si pretentii.
  • daca nu mai gasiti zboruri la acest pret in perioada mentionata in articol, aveti o multime de alte date disponibile in noiembrie - ianuarie (inclusiv de Sarbatori!). Le gasiti AICI. Mai trebuie sa ajustati corespunzator datele pentru cazare.
  • atat pentru transfer cat si pentru ca e o insula care merita explorata, va recomand sa luati in calcul si inchirierea unei masini.


Zbor dus-intors, 25 noiembrie - 3 decembrie: 71€

Veti zbura din Bucuresti via Istanbul spre Mahe, Seychelles in 25 noiembrie (ajungeti in 26 noiembrie la destinatie. Va intoarceti inapoi in 3 decembrie (ajungeti acasa in 4 decembrie). Orar de zbor foarte bun!

Pentru rezervare zbor incepeti cautarea de pe Momondo si alegeti agentia online preferata.






Cazare: 210€/p

Pentru cazare am ales Beau Bassin Inn Self Catering, unitate notata cu 8.7 din 10 pe Booking si pe Agoda.

O camera dubla va costa in perioada mentionata 420€. La fel, puteti sa incepeti cautarea de pe Momondo si sa alegeti din lista afisata agentia online preferata de dvs.






Perioada: 25 noiembrie - 3 decembrie
Plecare: din Bucuresti (via Istanbul)
Destinatie: Mahe, Seychelles
Zbor : 403€/p (bagaje incluse)
Cazare :  210€/p (regim de masa self catering)
Total:  613€/p

Rezervare bilete de avion: incepeti cautarea de pe Momondo si alegeti agentia online preferata
Rezervare cazare : incepeti cautarea de pe Momondo si alegeti agentia online preferata

Cautati-va singuri cazare in Seychelles, cu ajutorul motorului de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS! 



Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ma pe email sau pe Facebook.
Te invit cu drag sa lasi impresiile tale despre acest site in Cartea de Oaspeti!

Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine