Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Gasiti pe Momondo zboruri foarte ieftine (de la 420€ dus-intors!) in luna iunie din Milano, Roma, Venetia spre Sydney, Melbourne sau Perth. Oferta vine de la Etihad si de la companiile aeriene partenere. N-am idee cat o sa dureze, dar preturile sunt OAU!

Din Romania spre Italia puteti sa gasiti zboruri la preturi rezonabile din mai multe orase. Ca de obicei, trebuie sa fiti atenti la durata intre zboruri, poate la schimbat aeroporturi, cate o noapte de cazare in Italia samd. Si nu uitati ca pentru Australia aveti nevoie de viza!
Simulari


Venetia - Perth, 421€ dus-intors, rezervari via Momondo, gasiti toate datele disponibile pe Flipo.de

Venetia - Sydney, 422€ dus-intors, rezervari via Momondo, gasiti toate datele disponibile pe Flipo.de


Milano - Melbourne, 431€ dus-intors, rezervari via Momondo, gasiti toate datele disponibile pe Flipo.de
Milano - Perth, 420€ dus-intors, rezervari via Momondo, gasiti toate datele disponibile pe Flipo.de
Roma - Perth, 436€ dus-intors, rezervari via Momondo, gasiti toate datele disponibile pe Flipo.deRoma - Melbourne, 442€ dus-intors, rezervari via Momondo, gasiti toate datele disponibile pe Flipo.deSi din Bucuresti gasiti cateva zboruri la un pret bun spre Australia in iunie. Pentru detalii, vedeti acest articol: Reducere de pana la 40% din pretul fara taxe pentru zborurile Etihad cu plecare in 5 - 20 iunie


Oferta: de la Etihad si partenerii
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: iunie 2016
Plecari din: Roma, Milano, Venetia
Destinatie: Sydney, Melbourne, Perth
Rezervari: asteptati sa se termine cautarea pe Momondo si alegeti agentia online preferata.

Va recomand sa verificati conditiile de calatorie in Australia pe site-ul MAE: sydney.mae.ro si MAE Conditii de calatorie. Daca nu aveti viza valabila, conform acestor surse, aplicatia de viza trebuie să fie transmisa cu cel puţin doua saptamani inainte de data plecarii. Te invit sa iti creezi singur vacanta perfecta, dupa bugetul si pretentiile tale. Ti-am pus la dispozitie trei unelte pe care le folosesc si eu si cu ajutorul carora poti sa gasesti si sa compari cu usurinta cele mai bune oferte de pe piata pentru bilete de avioncazare si inchiriere masina:

Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta.
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine