Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Turkish Airlines si AtlasGlobal vor incepe din iulie zborurile directe pe ruta Cluj - Istanbul Ataturk. Tarom s-a retras de pe aceasta ruta la scurt timp dupa anuntarea ei.

  • Turkish Airlines incepe zborurile din 12 iulie, cu o frecventa de patru zboruri pe saptamana. Pret promotional: 129€ dus-intors.
  • AtlasGlobal incepe zborurile din 18 iulie cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana. Preturi de la 109€ dus-intors.


Simulare via AtlasGlobal:



Simulare via  Turkish Airlines:



Nu stiu daca vor rezista doua companii pe aceasta ruta, dar daca ar fi sa ramana doar una, clar as vrea sa fie Turkish Airlines, datorita conexiunilor intercontinentale.

La o privire scurta am dat de Cluj - Singapore la 646€ dus-intors.  Daca apare si o promotie, o sa avem un super pret pentru aceasta ruta.


Sa nu uitam ca din Constanta exista constant preturi bune spre destinatii exotice (vezi Seychelles la 500€ dus-intors sau Madagascar la 550€ dus-intors. Vrem si din Cluj! :)

Update, 18 iunie: au aparut si Cluj - Maldive la 656€ pe site-ul Turkish sau 624€ la agentiile online, respectiv Cluj- Sao Paolo la 673€ pe site-ul Turkish si circa 645€ la agentiile online.












Rezervari:




Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta.
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine