Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Va propun sa vizitati intr-o singura vacanta doua tari superbe: Polonia si Islanda! Din Timisoara gasiti zboruri pentru luna octombrie de la 127€ dus-intors.

Exemplul 1: de la 127€

  • 6 - 18 octombrie, zbor dus-intors Timisoara - Varsovia (via Bruxelles) cu Ryanair: 40€ (rezervare direct pe site-ul Ryanair) sau  47€ (cu rezervare pe Kiwi.com, cu garantie pentru conexiune inclusa) (REZERVA)
  • 9 - 17 octombrie, zbor dus-intors direct Varsovia - Reykjavik cu Wizz Air: 87€ (pret cu Wizz Discount).Exemplul 2:  de la 134€

  • 13 - 22 octombrie, zbor dus-intors Timisoara - Varsovia (via Bruxelles) cu Ryanair: 45€ (rezervare direct pe site-ul Ryanair) sau  53€ (cu rezervare pe Kiwi.com, cu garantie pentru conexiune inclusa) (REZERVA)
  • 16 - 20 octombrie, zbor dus-intors direct Varsovia - Reykjavik cu Wizz Air: 89€ (pret cu Wizz Discount).
Exemplul 3: de la 147€ (nu mai pun simulari):

  • 18 - 29 octombrie: zbor Timisoara - Varsovia
  • 19 - 27 octombrie: zbor Varsovia - Reykjavik
Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile (aveti toate link-urile mai jos). Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.


Plecare din: Timisoara
Destinatii:  Varsovia si Reykjavik
Politica bagaje: la Ryanair aveti inclus in pret un bagaj de mana de 10kg, la Wizz il puteti include separat pentru circa 15€ in plus.
Rezervari: 
Comparati preturile pentru cazare in Varsovia si in Reykjavik (nu trebuie decat sa ajustati datele de calatorie si sa ordonati rezultatele cautarii dupa pret):

Creeaza-ti singur urmatoarea vacanta! Cauta, compara si alege zboruri, cazare si inchiriere masina:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta.
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
MadalinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine