Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Tocmai ce v-am spus de zboruri Cluj - Hong Kong la 472€ dus-intors cu Turkish Airlines, ca iata au aparut si alte destinatii asiatice sub 500€ dus-intors la agentiile online. Eu am gasit New Delhi, Beijing, Shanghai, Bangkok si Kuala Lumpur. 

Nu am timp din pacate sa caut date multiple pentru preturile mentionate. Va dau cate un exemplu pentru fiecare destinatie, iar pentru alte date sapati voi direct pe site-ul Turkish Airlines.

Dupa cum puteti observa in primul exemplu pentru Bangkok, pe site exista un display tip Calendar cu ajutorul caruia puteti sa vedeti pretul la zboruri pentru mai multe zile:


Dupa ce ati ales data, puteti sa cautati zborul pe Momondo unde veti gasi agentia care ofera pretul cel mai mic. Eu am ales pentru Bangkok 13 - 23 octombrie 2016:






Alte destinatii la pret bun:


















Oferta de la: Turkish Airlines
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: difera de la destinatie la destinatie (din ce am observat eu, intre august si octombrie 2016, dar posibil sa gasiti aceste preturi si in alte luni).
Plecare din: Bucuresti
Destinatii: India, China, Thailanda, Malaezia
Rezervari: gasiti cu usurinta zborurile la pret promotional pe site-ul Turkish Airlines, apoi puteti sa cautati pretul cel mai mic la agentii via Momondo pentru data aleasa de dvs.

Urmariti conditiile de calatorie pe site-ul MAE (dupa cum stiti, Turkish zboara via Istanbul unde - cred ca ati vazut deja stirile - a fost recent un atac terorist pe modelul celui din Bruxelles).


Creeaza-ti singur urmatoarea vacanta! Cauta, compara si alege zboruri, cazare si inchiriere masina:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta.
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine