Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
A aparut pe site-ul Vuelo.ro o noua runda de zboruri charter last minute foarte ieftine spre Grecia. Am notat in acest articol strict zborurile la 99€ dus-intors, dar la ei pe site gasiti si la alte tarife (125€, 149€ samd).

Numarul de locuri la acest pret este limitat, asa ca, daca doriti sa faceti o economie importanta pentru urmatoarea vacanta, va recomand sa sariti pe ele!

Avem asa:

Bucuresti - Creta Chania (CHQ), 27 iulie - 3 august, 5 locuri (REZERVARE)
Bucuresti - Creta (HER), 27 iulie - 3 august, 8 locuri (REZERVARE)
Bucuresti - Zakynthos, 25 iulie - 1 august, 4 locuri (REZERVARE)Bucuresti - Rhodos, 25 iulie - 1 august, 8 locuri (REZERVARE)Timisoara - Creta (HER), 27 iulie - 4 august, 4 locuri (REZERVARE)Cluj - Corfu, 26 iulie - 2 august, 2 locuri (REZERVARE)

Nota: dupa cum vedeti, sunt maxim 8 locuri pe clasa tarifara. Daca, de exemplu, atunci cand cautati dvs a mai ramas doar un bilet la 99€, verificati AICI daca gasiti al doilea bilet la 125€ sau la 149€ si cumparati asa. Tot iesiti cu un pret foarte bun.
Rezervari: pe site-ul Vuelo.ro

Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.


Creeaza-ti singur urmatoarea vacanta! Cauta, compara si alege zboruri, cazare si inchiriere masina:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta.
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine