Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Razboiul preturilor Qatar Airways vs Etihad s-a mutat din Belgrad in Istanbul: ambele companii ofera momentan zboruri din Istanbul spre Maldive in medie pe la 340€ dus-intors (gasiti unele zboruri chiar si de la 310€ dus-intors), pentru o perioada super generoasa: septembrie 2016 - iunie 2017,

Partea si mai buna este ca gasiti zboruri la acest pret si de pe aeroportul Ataturk (IST), dar si de pe Sabiha Gokcen (SAW), asadar puteti sa cautati legaturi din Bucuresti (Turkish, Tarom, Pegasus), din Cluj (Turkish, AtlasGlobal), din Constanta (Turkish). 

Partea mai putin buna: cu totii cunoastem situatia politica din Turcia. Nu stiu ce va fi in Turcia cand veti zbura dvs, nu stiu cum vor merge zborurile Cluj - Istanbul, atat la AtlasGlobal, cat si la Turkish Airlines (care ar trebui sa debuteze in 1 septembrie), daca nu cumva vor mai face modificari de orar samd. Eu semnalez preturile, decizia de a zbura sau nu via Istanbul va apartine.

Sa vedem si un exemplu cu legatura din Cluj, pe acelasi model puteti sa cautati zboruri pentru ce perioada doriti voi...


Cluj - Maldive, 13 - 21 martie: 422€

La dus aveti 5h35min minute escala intre zboruri in Istanbul Ataturk (IST), la intoarcere aveti nevoie de o noapte de cazare:

  • 13 - 21 martie: zbor Cluj - Istanbul (IST) - Cluj: 69€, cu AtlasGlobal
  • 13 - 20 martie: zbor Istanbul (IST) - Maldive - Istanbul (IST): 338€, cu Qatar Airways
  • 1 noapte de cazare la intoarcere langa aeroportul Ataturk, la Sahra Airport Hotel: 15€/p, in camera dubla
Total: 422€ (pe ambele zboruri, aveti bagaj de cala de 30kg inclus!)


REZERVA zbor Cluj - Istanbul



REZERVA zbor Istanbul - Male

Atentie, la intoarcere aveti zbor la acelasi pret si pentru aeroportul Ataturk IST, si pentru aeroportul SAW, recomand sa va intoarceti tot pe IST.




REZERVA cazare in Istanbul pentru zborul de intoarcere





Nu mai stau sa dau alte date ca si exemplu, deoarece le gasiti foarte simplu pe site-ul celor doua companii aeriene. De exemplu, am intrat pe site-ul Qatar, am ales doua date la intamplare din ianuarie si am obtinut asta (preturile sunt in $):




Oferta de la: Qatar Airways & Etihad
Perioada de calatorie: septembrie 2016 - iunie 2017
Plecare din: Istanbul IST/SAW
Destinatie:  Maldive
Rezervari: cautati zborurile la oferta direct pe site-ul Qatar Airways sau Etihad, dupa care comparati preturile pentru data aleasa de dvs via Momondo. 
Zboruri de legatura din Romania puteti sa gasiti din Cluj (AtlasGlobal, Turkish Airlines), din Bucuresti (Turkish Airlines, Tarom, Pegasus), din Constanta (Turkish Airlines).



E simplu sa iti creezi singur/a urmatoarea vacanta! Cauta, compara si alege zboruri, cazare si inchiriere masina:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta.
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine