Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
TUI fly vine cu niste zboruri super-ieftine din Bruxelles spre Zanzibar pentru perioada noiembrie 2016 - martie 2017 , mai exact la 256€ dus-intors (am mai tot povestit AICI de ofertele lor spre destinatii exotice).

Fiind in perioada iernii, aveti sanse mari sa gasiti si zboruri ieftine din Romania spre Bruxelles, fie spre aeroportul principal, fie spre Bruxelles Charleroi.

Ma astept sa se dea foarte repede zborurile la acest pret...


VEZI TOATE DATELE DISPONIBILE


Update: pe site-ul TUI fly scrie ca ar fi o escala in Hurghada, dar pe motoarele de cautare zboruri (Momondo, Kiwi etc) scrie ca sunt zboruri directe (ignorati preturile afisate):


Fiind zbor charter, e posibil sa faca o oprire scurta si in Hurghada sa lase/sa ia turisti. In fine, nu am timp sa sap acum, pana ne lamurim, am scos "zbor direct" din titlul articolului.

Oferta de la: TUI fly
Perioada de calatorie: noiembrie 2016 - martie 2017
Plecare din:Bruxelles
Destinatie: Zanzibar
Rezervari: pe site-ul TUI flyE simplu sa iti creezi singur/a urmatoarea vacanta! Cauta, compara si alege zboruri, cazare si inchiriere masina:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta.
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine