Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Tedoo.ro va anunta vineri dimineata despre campania Qatar Airways: cauta "Biletul de Aur".  Acesta este un bilet valabil pentru o singurÇŽ persoanÇŽ, cu tarif zero cÇŽtre o anumitÇŽ destinaÅ£ie, valabil pentru cÇŽlÇŽtorii în perioada 15 septembrie 2016 - 30 iunie 2017. Pentru acest bilet se vor plÇŽti doar taxele ÅŸi suprataxele aplicabile.

Desi scrie ca e pentru o singura persoana, multi internauti au raportat ca au gasit si doua sau trei "bilete de aur" pentru aceeasi data si destinatie. Nu pot sa va garantez ca este asa pentru toate destinatiile sau datele, dar merita incercat.

N-am avut timp sa arunc si eu o privire, dar am vazut dupa ca au picat serverele de la Qatar chiar din minutul 1 al promotiei (lucru care, dupa cum era de asteptat, a provocat multa frustrare in randul participantilor), asa ca aceasta va fi reluata.

Asadar daca nu ati fost pe faza prima data, acum este sansa voastra (presupunand ca de data asta va functiona site-ul :) ).


Cum poti gasi Biletul de Aur?

Via site-ul Qatar:

Gǎseşte biletul de aur ascuns în motorul de rezervǎri de pe qatarairways.com într-o anumitǎ orǎ prestabilitǎ. Vezi ora stabilitǎ pentru România, aflǎ indiciile şi în ora respectivǎ porneşte în cǎutarea biletului de aur:

Pasul 1: Urmǎreşte filmul de mai jos pentru indicii despre oraşele în care sunt ascunse bilete de aur.
Nu va spun eu care sunt aceste orase, deoarece sunt simplu de aflat. Daca totusi nu le recunoasteti din videoclip, lasati un comentariu si va ajut.



Pasul 2: Ȋn ziua stabilitǎ pentru vânǎtoarea de comori din România, introdu destinaţia respectivǎ în motorul de rezervǎri de pe qatarairways.com şi alege posibile date de cǎlǎtorie. Nu uita, ai la dispoziţie doar o orǎ pentru a cǎuta biletul de aur.
Noua data pentru Romania: luni, 5 septembrie, o ora, intre 13.00 si 14.00 (SURSA). Data nu a fost updatata inca si pe versiunea in limba romana a site-ului (adica AICI).






UPDATE: vanatoarea "Biletului de Aur" este valabila pe durata intregii zile!




Pasul 3: ContinuÇŽ sÇŽ cauÅ£i pânÇŽ când gÇŽseÅŸti data corectÇŽ unde este ascuns biletul de aur. Nu uita, biletul este valabil doar pentru cÇŽlÇŽtorii în perioada 15 septembrie 2016 - 30 iunie 2017. 
Pasul 4: Odatǎ gǎsit biletul de aur, terminǎ rezervarea începutǎ pe qatarairways.com şi apoi fǎ-ţi bagajele pentru aventura ce te aşteaptǎ.

Bafta! Unii participanti au raportat ca aplicatia s-a miscat mult mai bine decat site-ul, asa ca merita incercata. Si, daca totusi vor pica iar toate, nu omorati mesagerul... :)  

Detalii si regulament complet: pe site-ul Qatar Airways 


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube
Madalin




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine