Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Doriti "sa legati" intr-o singura vacanta doua destinatii superbe? Eu va propun asa: 7 nopti in Lanzarote, Insulele Canare si 2 nopti in Amsterdam (mai aveti inclusa si o noapte in Eindhoven la zborul dus spre Canare).


Exemplu

  • 21 - 31 ianuarie: zbor dus-intors direct din Romania spre Eindhoven cu Wizz Air: 19€ din Timisoara, 31€ din Cluj (din Cluj pretul este cu Wizz Discount, din Timisoara pretul este acelasi, indiferent ca sunteti in clubul Wizz sau nu)
  • 21 - 22 ianuarie: o noapte de cazare in Eindhoven: 20€/pers in camera dubla (Hotel Mercure, 4/5 pe TripAdvisor)
  • 22 - 29 ianuarie: zbor dus-intors direct Eindhoven - Lanzarote cu Ryanair: 58€
  • 29 - 31 ianuarie: transfer dus-intors Eindhoven - Amsterdam cu Terravision: 39€
Total: 136€ din Timisoara, 148€ din Cluj

Dupa cum vedeti, am inclus in pret si transferul de la aeroportul din Eindhoven spre Amsterdam, precum si o noapte de cazare in Eindhoven inainte sa zburati spre Lanzarote. Mai trebuie sa adaugati dupa necesitati bagaje in plus fata de cele incluse. Cum la Ryanair este inclus bagajul mare de mana, as recomanda sa-l adaugati si pe zborul cu Wizz si ar trebui sa fie suficient.


Alte date 

Aveti mai sus numai un exemplu, pe acelasi model puteti sa cautati zboruri pentru ce perioada si durata doriti.

Din Eindhoven puteti sa zburati si spre alte insule din Canare, cum ar fi Gran Canaria sau Tenerife. Alte zboruri ieftine din Eindhoven spre Canare (ca sa vedeti pretul trebuie doar sa faceti click pe data aleasa):

Lanzarote



Gran Canaria



Tenerife




Simulari















Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile (aveti toate link-urile mai jos). Pe acelasi model puteti sa cautati singuri zboruri si pentru alte date. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.


Plecare din: Timisoara/Cluj/orice oras care are zboruri spre Eindhoven
Destinatii:  Lanzarote si Amsterdam






Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori:







Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie. Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare:




Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine