Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Avem un concurs fain de la AirBnb: pentru prima data din 1948 incoace, doi oaspeti vor vor avea ocazia sa doarma in castelul Bran. Platforma de rezervari online si Compania de Administrare a Domeniului Bran pun la bataie o noapte de cazare pentru doua persoane in Castelul Bran in noaptea de 31 octombrie in urma unui concurs desfasurat la nivel international. Transportul la Bran este inclus. 

Castigatorii concursului vor ajunge la castelul Bran cu o trasura, apoi vor lua o masa bogata si vor dormi in sicrie (ma rog, nu stiu cat de confortabil m-as simti cu asta... ). Ei vor fi primiti in castel de catre Dacre Stocker, stra-stranepotul autorului Bram Stocker si vor putea vizita si cele 57 de camere din Castelul Bran.

Probabil pentru efect, oaspeţii trebuie să respecte anumite reguli. De exemplu, nu li se permite accesul cu usturoi si trebuie sa-si lase bijuteriile de argint acasa. :)

Uite ce poze si-a pus AirBnb la listarea unitatii :) :





Conditii de participare

In primul rand, trebuie sa aveti peste 18 ani ca sa participati.

1. Va logati pe site-ul AirBnb

In cazul in care nu aveti cont la ei inca si doriti sa va creati unul nou, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la viitoarele rezervari. Trebuie doar sa dati click pe urmatorul link:



2. Pana in 26 octombrie, intrati pe pagina concursului si faceti click pe butonul Enter to win:






3. Explicati intr-un scurt paragraf ce i-ati spune Contelui Dracula daca l-ati intalni in castelul sau. 

Raspunsul trebuie sa aiba intre 50 si 550 de caractere si poate fi scris in engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa sau portugheza.

Castigatorii vor fi alesi in functie de originalitatea si creativitatea raspunsului. 


Succes!

Regulament si detalii complete: pe pagina concursului


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitter
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine