Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Un articol pregatit aseara, dar, ca sa nu va speriu cu alerte pe telefon la o ora foarte tarzie, am decis sa il public azi dimineata (asadar sper ca mai sunt valabile preturile... ).

Dupa ofertele spre Madagascar si Brazilia Piratinviaggio raporteaza ca Meridiana vine cu cateva zboruri foarte ieftine din Milano Malpensa si spre Havana, Cuba pentru perioada noiembrie - decembrie 2016.
Din Romania spre Milano puteti sa gasiti zboruri la preturi rezonabile din mai multe orase. Ca de obicei, trebuie sa fiti atenti la durata intre zboruri, poate la schimbat aeroporturi, cate o noapte de cazare in Italia samd.Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.

Oferta de la: Meridiana
Plecare din: Milano Malpensa
Destinatie: Havana, Cuba
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: noiembrie - decembrie 2016
Conditii de calatorie: pe site-ul MAE

Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti. Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
MadalinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine