Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Gasiti la Austrian zboruri:

  • din Paris CDG  spre Bangkok la numai 238€ dus-intors
  • din Londra Heathrow spre Bangkok la numai 275€ dus-intors

Pentru perioada aprilie - iunie 2017. Nu am idee daca si cat vor dura aceste preturi.

Spre  Paris CDG puteti sa legati zboruri directe din Bucuresti cu Tarom sau Air France. Iar spre Paris Beauvais aveti zboruri low cost din mai multe orase romanesti.

Spre Londra Heathrow puteti sa legati zboruri directe din Bucuresti cu Tarom sau cu British Airways. Iar spre alte aeroporturi din Londra aveti zboruri low cost dintr-o multime de orase romanesti.

Ca de obicei, trebuie sa luati in calcul si costul transferului intre aeroporturi si, in functie de legatura gasita din orasul vostru, eventual si cel al cazarii peste noapte.
ATENTIE: daca cumva este un Error Fare, exista si sansa ca rezervarea sa va fie anulata si banii restituiti. De aceea recomand sa nu va faceti alte planuri de calatorie (de ex sa rezervati zborul din Romania ori cazarea), pana nu aveti confirmarea ferma a zborului principal.Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.

Oferta de la: Austrian
Plecare din: Paris CDG, Londra LHR
Destinatie:  Bangkok
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: aprilie - iunie
Conditii de calatorie: pe site-ul MAECu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti. Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTubeAlerte pe telefon
MadalinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine