Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Dragi cititori, in video-urile din seria Cum sa cauti zboruri ieftine, ma stradui sa va arat cum puteti sa cautati si singuri oferte bune pentru zborurile care va intereseaza. Asta este partea cea mai dificila.

Odata ce aveti asigurat zborul la un pret foarte bun, e foarte simplu sa va gasiti si o unitate de cazare potrivita pentru nevoile si exigentele voastre. Dupa cum v-am explicat in articolul Cum sa cauti pretul cel mai bun pentru cazare: aveti motoare de cautare ca sa gasiti cu cateva click-uri de mouse cele mai bune preturi la agentiile online, mai cereti niste oferte de la agentiile traditionale, comparati si alegeti. 

Cu unele exceptii, preturile la cazare nu o sa varieze nici pe departe la fel de mult ca si preturile la biletul de avion. Sigur, in sezon vor fi mai mari, in afara sezonului vor fi discount-uri; in Maroc si in Thailanda (dupa cum veti vedea) cazarea este mai ieftina, in tarile nordice este mult mai scumpa.

V-am aratat pana acum:

Astazi vreau sa va arat cum am gasit o vacanta de 2 saptamani (ca sa merite drumul pana acolo) in Bangkok si in Krabi la 678€.

Evident, unitatile de cazare sunt ieftine in Thailanda.

Daca alegeti un sejur ceva mai scurt (de 8-10 zile de exemplu) si daca mai scadeti un pic din pretentiile la cazare, gasiti aceasta vacanta lejer pe la 500 de euro.

Eu am fost un pic mai exigent si am ales hoteluri:
  • cu reviews foarte bune (in Krabi inclusiv cu Certificat de excelenta) 
  • cu piscina 
  • cazare in camere superior 
  • mic dejun inclus
Pasii sunt mai variati decat in video tutorialele precedente si, desigur, introducem si elemente noi.

Ca de obicei, totul este foarte simplu!

Cateva cuvinte despre video:

  • Am lucrat cu varianta pentru desktop a site-urilor, nu cu cea pentru mobil. De aceea, recomand sa vizionati videoclipul pe calculator/laptop/tableta.
  • Nu aveti nevoie de sunet, am notat direct in video ce era de notat.
  • Recomand sa schimbati calitatea imaginii la HD.
  • Datorita timpului liber extrem de limitat, obisnuiesc sa lucrez foarte repede, asa ca nu am pretentii de calitati artistice in editarea videoclipurilor. Vreau doar sa transmit informatia intr-un mod cat mai eficient. Daca pe alocuri vi se pare ca trec prea repede prin exemple, puteti sa puneti videoclipul pe pauza si sa repetati si voi pasii.  

Asigurati-va ca nu ratati urmatoarele videoclipuri din serie:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine