Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Daca urmariti PromoTrips.ro de ceva vreme, stiti cu siguranta si de indemnul meu pentru voi: evadati ori de cate ori aveti ocazia din rutina celor patru pereti de acasa si de la serviciu!

In spiritul acestui indemn, astazi vreau sa va prezint un proiect care mi-a atras atentia si care, desi nu este despre oferte, promotii sau calatorii low-budget, cred ca va merge direct la inima calatorilor iubitori de natura si de aventura: Wild Thing.

Echipa din spatele acestui proiect organizeaza experiente outdoor la care veti participa impreuna cu sportivi si exploratori romani exceptionali!

Aveti astfel ocazia sa cunoasteti niste oameni care, prin valorile in care cred si prin principiile care le ghideaza viata, au reusit sa faca ceva deosebit. 

Si, desigur, in functie de experienta pe care o alegeti, aveti sansa sa invatati de la ei care sunt regulile unei ture speologice, elementele de baza ale supravietuirii pe munte, cum se abordeaza o iesire de iarna pe crestele inalte, cum sa va purtati singuri de grija in natura, cum sa campati si sa folositi echipamentele clasice intr-un mod inteligent si cate si mai cate...

Pentru exemplificare, am ales sa va prezint pe scurt trei evenimente programate pentru anul viitor (pentru detalii complete si preturi - atentie, nu sunt preturile cu care v-am obisnuit pe PromoTrips.ro! - trebuie doar sa faceti click pe link-ul Afla mai multe... ). 

Sigur, ca sa va faceti o idee cat mai buna, puteti sa aruncati o privire si peste iesirile incheiate deja.




White Camp #4 cu Fane Tulpan @ Balea Lac, 3 – 5 Februarie ’17










PREZENTARE:

White Camp îți dă ocazia să experimentezi mersul pe munte iarna, să pui colÈ›arii în picioare È™i să mânuieÈ™ti un piolet. Vezi È™i tu cum e să mergi legat în coardă pe zăpadă, cum să-È›i pui hamul pe tine È™i să te foloseÈ™ti de noduri, asigurări, carabiniere È™i partenerul legat de tine… 

Toată treaba se face sub ochiul atent și vorba dreaptă a lui Fane Tulpan. Om de munte, parte a echipei voluntare de Salvamont de peste doua decenii, Fane a făcut parte din prima echipă românească ce o salutat lumea în 2003 de pe Vf. Everest. De atunci a vizitat multe alte vârfuri frumoase și/sau a trecut prin experiențe de poveste în K2, McKinley, Peru Mexic, Caucaz și muuuulte altele.








Merzouga trekking cu Paul Dicu & Mohamad Ahansal @ Maroc, 19-28 Martie 2017









PREZENTARE

Trekkingul prin desert este una din cele mai bune modalitati de a descoperi diversitatea naturala a Saharei, comunitatea de berberi dar si de a afla mai multe despre tine.

Pentru ca este atat o experienta personala cat si una sociala, am ales sa trecem prin aceasta calatorie impreuna cu doi sportivi senzationali cum este Paul Dicu si castigatorul de 6 ori al Marathondes Sables – Mohamad Ahansal. I-am ales pentru povestile si experientele lor de viata si pentru modul in care inteleg sa isi traiasca viata, transformand calatoria noastra intr-o reala experienta de viata. Daca credeti ca exageram veniti sa va convingeti singuri ;)

Vom petrece 5 zile si 6 nopti mergand printer dune de nisip, ruine vechi, albii secate, oaze, capmuri de bolovani si formatiuni stancoase deosebite imprastiate intr-un peisaj salbatic. Dormim in cort cu ochii in stele, ne bucuram de mancarea traditionala gatita proaspat in fiecare zi de echipa de suport locala.

Logistica de campare si mancare ne vor astepta, la finalul fiecarei zile, in noua locatie de bivouac, fiind mutate de echipa de suport care ne lasa bagajul usor pentru a ne putea bucura cu adevarat de experienta prin care trecem impreuna.

AFLA MAI MULTE...






Into the Wild cu Ana & IonuÈ› @ Namibia, 24 Februarie - 6 Martie








PREZENTARE

In 7 In Februarie Wild Thing se intoarce in Namibia, unul din cele mai salbatice si extraterestre locuri  de pe Pamant. Schimbarile dupa sezonul de ploaie vor fi majore: multe pasari multicolore si cameleoni peste tot, elefantii de desert vor fi mai vizibili si tigaile Etoshei vor fi pline ochi cu turme de ierbivore si pradatori. 

Calatoria e gazduita de Ana Hogas si Ionut Florea, doi aventurieri moderni care au facut inconjurul Africii si au strabatut Asia pe motocicleta sau bicicleta. Au gandit un traseu superb care incepe si se termina in capitala Windhoek, indinzandu-se pana in vestul indepartat al tarii.

Vei face parte dintr-o echipa care se auto-gospodareste, ne conducem singuri masinile 4X4 echipate pentru safari, ne aprovizionam cu mancare si logistica. Vom petrece majoritatea noptilor in salbaticie – wildcamping. Ne vom prafui din cap pana in picioare si ne vom simti singurii exploratori ale unor zone pustii dar recompensele sunt pe masura: de la stancile uimitoare din Spitzkoppe la albia raului Hoanib, de la traseele provocatoare ale Crowter trail si Palmwag pana la Fairy Circles, de la tinuturile intinse ale Parcului National Etosha la piscinele cu apa proaspata din canioanele ascunse. 

Una din zilele acestei experiente o vom petrece intr-un sat de Bosimani, cei mai vechi vanatori din partea de sud a Africii, langa granita cu Botswana. 


AFLA MAI MULTE...



Cred ca ati prins ideea pana acum... Daca urmariti si calatorii care nu sunt neaparat low-budget si daca sunteti in cautarea unei aventuri alaturi de niste oameni deosebiti, eu zic ca merita sa urmariti iesirile organizate de Wild Thing si sa actionati cand apare ceva pe gustul vostru. 

Eu in mod sigur voi fi cu ochii pe ei...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine