Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Qatar Airways Travel Festival 2017 a inceput: pana in 16 ianuarie aveti preturi bune pentru o multime de destinatii.

In acest articol am selectat oferte care mi s-au parut bune din Sofia, Belgrad (unele dintre ele sunt WOW!) sau din Budapesta (sunt "asa si-asa"). In functie de proximitatea de aceste orase, s-ar putea sa va "faca cu ochiul" multe dintre ele.



Iata ce trebuie sa retineti:

  • puteti calatori intre 11 ianuarie si 15 decembrie 2017
  • exista trei categorii de pret, in functie de numarul de persoane pentru care faceti rezervarea (o persoana, doua persoane sau grup de la trei persoane in sus).
  • exista si o oferta pentru copii: daca sunt sub 12 ani su sunt insotiti de un adult, acestia vor plati numai taxele de aeroport. Rezervarea trebuie facuta pe site-ul Qatar Airways. DETALII
  • daca veti plati cu card VISA, aveti o extra-reducere de pana la 15% din pretul zborului fara taxe. Trebuie doar sa introduceti codul: VISA cand faceti rezervarea pe site-ul Qatar Airways. Oferta nu se aplica pentru ofertele de calatorii in 2 sau pentru ofertele pentru grupuri. DETALII
  • Membrii programului Privilege Club (se poate crea gratuit) vor câştiga un numÇŽr dublu de mile pe durata festivalului. Evident trebuie sa rezervati zborul pe site-ul Qatar Airways.
  • Exista 500 de premii pentru cei care rezerva bilete pe perioada promotiei (inclusiv upgrades la Business Class, pachete de vacanta samd).  DETALII













Inainte de asta, daca va intrebati de ce din Belgrad ori din Sofia sunt preturi atat de bune la zboruri, iar din Bucuresti nu:

Nota: aceasta este o opinie personala. Nu mi-au spus companiile aeriene cum aleg preturile pentru fiecare tara. :)

Motivele ar fi mai multe, dar principalul ar fi: datorita preturilor practicate de competitori. 

Daca o companie aeriana vine cu un pret super bun, celelalte se vor alinia si va incepe un razboi al preturilor.

Dupa cum adesea avem si din Belgrad, unde Etihad a "stricat" piata. Daca nu ma credeti, aruncati o privire la articolele din trecut pentru zboruri din Belgrad.  Evident, Fly Dubai nu a putut privi impasibil si a venit cu preturi gen Maldive la incredibilul 269€ dus-intors.

Belgrad nu e singular. Si Sofia trece momentan prin asa ceva: la bulgari totul a inceput, daca retin bine, cu cate un zbor la aprox 350€ practicat din cand in cand de Qatar. Apoi a venit Turkish cu Zanzibar la acelasi pret. FlyDubai a raspuns la aceste preturi si a venit cu Bangkok la 287 euro. Le-am semnalat pe toate in acest articol.

Asadar se intra intr-un "cerc vicios" al ofertelor din care calatorii beneficiaza cu varf si indesat.

Si la zborurile din Budapesta "se incinge" uneori treaba. Nu de multa vreme a fost "razboi" Qatar vs Turkish vs Emirates pentru Asia si KLM/Air France vs LOT Polish pentru America de Nord.

Ca sa nu vorbesc de alte orase cum ar fi Milano... (vezi oferte)

La o scara mai mica, acelasi lucru s-a intamplat recent si la noi cu ruta Bucuresti - Chicago (vezi detalii in acest articol,)

Asadar ce face o companie aeriana cand vine cu o promotie noua (si nu doar atunci)? Verifica ce preturi mai practica si competitorii pentru aceleasi rute si se aliniaza la ele. Sau un pic sub, dar, de obicei,  nu cu mult mai mai mult decat este necesar. Cat anume e necesar, compania decide.

Din Bucuresti, Qatar nu avea nici un motiv sa puna preturi atat de mici ca si din Sofia ori din Belgrad.

A venit cu preturi similare (sau poate un pic mai mici) pentru multe rute care sunt in promotie la KLM/Air France (Shanghai, Beijing, Bangkok, Singapore etc). Un pret care m-ar fi mirat ar fi fost Melbourne la 650€, daca nu as fi gasit acelasi pret cu cateva zile inainte la Singapore Airlines (valabil inclusiv pentru Sydney).  Si, evident, mai exista si destinatii in oferta Qatar Airways care nu sunt in promotie la alte companii, dar tot fara preturi WOW!.

Asta nu inseamna ca nu apar promotii foarte bune si independent de preturile practicate de alte companii. Evident ca apar. Asa se strica piata :)

Si da, si eu mor de ciuda cand vad astfel de oferte destul de des la vecini si destul de rar de la noi. :)






Bagaj mana Bagaj cala Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte Fara schimbare aeroport
check check 1 check check check
Calificativ zboruri: 5*





Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.

Oferta de la: Qatar Airways
Plecare din:  Belgrad, Sofia, Budapesta
Destinatii:  vezi mai sus
Perioada de rezervare: pana in 16 ianuarie 2017
Perioada de calatorie: 11 ianuarie - 15 decembrie (mai putin in 15 iunie - 1 iulie si in 15 august - 10 septembrie) 2017
Conditii de calatorie: pe site-ul MAE 


Aici aveti trei motoare de cautare care va ajuta sa comparati si sa alegeti zboruri, cazare si rent a car:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator

Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doriti sa le aflati printre primii, va invit cu drag sa urmariti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTubeAlerte pe telefon
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine