Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Exista motoare de cautare zboruri care va permit sa vedeti "dintr-o privire" care sunt cele mai ieftine rute.

Astazi ne oprim la motorul de cautare zboruri esky, care apartine de agentia online cu acelasi nume (pe noi ne intereseaza aici motorul, nu agentia in sine). In viitor vor urma si altele.


EXEMPLU

Ca sa va faceti o idee, iata un exemplu pe care il parcurgem si in video tutorial: cu cateva click-uri aflu care sunt cele mai ieftine zboruri de pe orice aeroport din Romania spre Londra.

Vedem dintr-o privire ca exista zboruri din Oradea sau din Timisoara de la 26€ dus-intors, din Cluj sau din Bucuresti de la 40€ dus-intors, precum si din multe alte orase romanesti:


Si daca facem click de exemplu pe Timisoara, ajungem la un calendar care ne arata exact cand sunt disponibile zborurile la 26€ in urmatoarele 6 luni ale anului:



Fara sa intru pe site-ul fiecarei companii aeriene in parte, fara sa fac zeci sau sute de cautari.

Destul de cool, asa-i? :)

Esky are un motor atat de eficient si de simplu, incat este folosit "la greu" nu numai de "vanatorii de oferte" autohtoni, dar si de cei din strainatate (din cate am observat, multe oferte care apar pe Fly4Free, SecretFlying samd, apar mai intai in sectiunea de oferte esky).

Cum pentru destinatiile europene sunt aproape tot timpul zboruri la preturi foarte bune, e mult mai simplu sa le gasiti singuri in cateva minute, pentru destinatia si perioada care va intereseaza, decat sa pierd eu vremea sa le pun intr-un articol. Pentru mine este ineficient, iar pentru voi - acum ca stiti unde sa le cautati - este inutil. Prin urmare prefer sa ma concentrez pe oferte mai dificil de gasit (cum sunt cele pentru zborurile intercontinentale), decat pe oferte spre destinatii de city break european.

Trebuie doar sa urmariti tutorialul de mai jos (precum si celelalte videoclipuri din seria Cum sa cauti zboruri ieftine) si sa aplicati pasii prezentati.

Ca de obicei, sper sa va fie de folos si sa va ajute sa aveti calatorii cat mai multe si mai frumoase!



Vreti mai mult? 

Vizionati si videoclipul: 7 motoare care va ajuta sa gasiti cele mai ieftine zboruri
Vizionati si celelalate episoade din serie aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine