Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Timp de trei zile (in perioada 4-6 ianuarie)FlixBus anunta tarife promotionale pentru cursele spre Budapesta si Viena din foarte multe orase romanesti. Ofertele sunt disponibile numai din aplicatia FlixBus.

Preturile biletelor de autocar pornesc de la:

  • 4€ pe sens spre BUDAPESTA
  • 6€ pe sens spre VIENA

Oferta este valabilă pentru cursele realizate în intervalul 7 ianuarie -10 aprilie. 

Am facut cateva simulari si am gasit aceste preturi din: Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Targu Mures, Sibiu, Miercurea Ciuc, Bucuresti, Craiova, Iasi, Satu Mare, ... Desigur, nu am timp sa confirm pretul pentru toate orasele, asa ca va ramane voua sarcina sa verificati daca exista curse la pretul promotional in apropierea locatiei dvs.


NOTE:
ATENTIE: preturile sunt valabile numai din aplicatia FlixBus pentru smartphone. Asadar nu cautati pe site-ul web pentru ca acolo apar numai preturile normale (am verificat eu deja).

Numarul de locuri si de date la preturile minime este limitat. Din unele orase am gasit mai multe exemple, din altele mai putine. Trebuie sa va jucati cu datele de calatorie.

Din unele destinatii cursa este directa, din altele trebuie sa schimbati autocarul in alt oras. Acest aspect este mentionat in aplicatie in dreptul rezervarii.SIMULARI PENTRU BUDAPESTA


SIMULARI PENTRU VIENA


Cu cazarea este simplu sa rezolvati: 

  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa care mai trebuie doar sa alegeti din lista furnizorul care ofera pretul cel mai bun si sa faceti rezervarea. 
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine