Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Ma bucur enorm cand pot sa va prezint oferte la zboruri intercontinentale valabile din mai multe orase romanesti! Gata cu drumurile in plus spre Bucuresti sau Budapesta!

Aveti zboruri Lufthansa, Austrian, Swiss (prin subsidiara Edelweiss) din Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Cluj sau Iasi spre exoticul Mauritius la preturi bune!

Din cate observ, zborurile Lufthansa spre Mauritius sunt sezoniere: in octombrie - aprilie. La Swiss gasiti zboruri si in alte luni (de exemplu in mai - iunie), dar cu o escala peste noapte in Zurich la intoarcere.
V-am dat mai jos exemple, atat pana in aprilie, cat si pentru toamna - iarna urmatoare. Altele puteti sa cautati direct pe site-ul Lufthansa.  Lufthansa nu zboara si din Iasi, dar de acolo puteti sa verificati zborurile pe site-ul Austrian.

Simularile sunt pentru doua persoane (asadar sa nu va speriati daca vedeti preturi 'duble' pe varianta Momondo de pe mobil).


Din BUCURESTI✈️ BUCURESTI - MAURITIUS (2 pers)Din SIBIU


✈️ SIBIU - MAURITIUS (2 pers)

Din TIMISOARA✈️ TIMISOARA - MAURITIUS (2 pers)Din CLUJ


✈️ CLUJ - MAURITIUS (2 pers)


Din IASI
(o escala peste noapte la intoarcere in Viena)


Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1/2check check/cross*
*am mentionat mai sus unde nu exista decat variante cu escala peste noapte


Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

S-ar putea sa va intereseze si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine