Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Am gasit pe site-ul Iberia cateva zboruri low cost Bucuresti - Santiago de Chile la preturi mai rar intalnite din Romania:





Zborul Bucuresti - Barcelona este operat de Vueling.
Zborul Barcelona - Santiago este operat de Iberia pentru Level. Am gasit si explicatia pentru acest lucru: Level incepe din 31 martie zborurile directe pe ruta Barcelona - Santiago de Chile.  (SURSA)


Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
cross cross* 1check cross**
* pe site-ul Iberia este mentionat: "Meal included except Level". De aici deduc ca, fiind vorba de un zbor operat pentru Level (care este o companie low cost), masa nu este inclusa pe zborul intercontinental, ci doar pe cel scurt (Bucuresti - Barcelona).

**in general aveti la dus escala peste noapte in Barcelona.

Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine