Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Am dat de un posibil Error Fare la KLM / Air France: in general in 05 - 12 septembrie am gasit zboruri din Bucuresti spre muuulte destinatii din SUA, Canada sau Mexic la circa 350€ dus-intors.


MEXIC

Multe destinatii din SUA si CANADA


NOTE
  • In simulari pe site-ul KLM am ajuns pana la ultima pagina, cea in care se face plata, si pretul se confirma deocamdata. Daca este vorba de un Error Fare, totusi ma astept sa nu dureze prea mult...
  • Din pacate, intervalul de calatorie este destul de scurt, dar poate fi suficient pentru a vizita unele destinatii precum New York samd. Merita sa urmariti si site-ul companiei, poate apar preturi asemanatoare si pentru alte date. 

INFORMATII LEGATE DE ERROR FARES

Daca va decideti sa rezervati un posibil Error fare, trebuie sa fiti siguri ca stiti la ce va inhamati:

  • este posibil ca rezervarea sa fie anulata
  • daca se anuleaza, este posibil sa dureze o perioada mai lunga pana vi se returneaza banii
  • in cazuri exceptionale este posibil sa nu va fie returnata toata suma sub diferite pretexte (comisioane nereturnabile etc)
Ca de obicei, pentru orice posibile Error Fares, recomand sa nu va pripiti:
  • consultati inainte conditiile de calatorie pentru tara in care doriti sa calatoriti sau pentru tarile pe care le veti tranzita (vize samd).
  • nu va grabiti sa rezervati zborul ca sa constatati dupa ca de fapt nu puteti calatori in perioada respectiva, ca este prea scumpa cazarea, ca nu este ok vremea samd.
  • daca rezervati zborul, recomand insistent sa nu va faceti si alte planuri (cum ar fi sa rezervati cazarea), pana nu aveti confirmarea ferma a zborului.


Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1/2check check/checkCu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine