Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
De ziua companiei, Wizz Air vine cu o mica promotie: rezervati un zbor in perioada 19 - 20 mai si primiti 15% inapoi din pretul total in contul dvs Wizz. 
Banii returnati in contul Wizz pot fi folositi pentru rezervarea altui zbor. Aveti timp sa folositi creditul returnat pana in 15 septembrie 2019.

In opinia mea, este posibil sa merite sa luati in calcul aceasta oferta doar daca planuiti sa zburati cu Wizz de doua ori pana in 2020 (pentru ca daca nu folositi creditul returnat pana in 15 septembrie pentru rezervarea altui zbor, il pierdeti).

Este totusi avantajos ca procentul de 15% returnat este chiar din pretul total al zborului (cu tot cu alte posibile servicii pe care le adaugati dvs), asadar este posibil sa nu fie o suma de neglijat.

Nota: sa verificati preturile sa nu fie umflate in aceasta perioada, cum am observat ca s-a intamplat si la promotiile din anii trecuti cu un bilet platit integral, plus al 2-lea la care se platesc doar taxele.

Iata detaliile si conditile promotiei asa cum apar pe site-ul Wizz, in partea de jos a paginii:
 • Reducerea de 15 % se aplică la Prețul total (valoarea totală a rezervării, inclusiv tariful călătoriei și serviciile suplimentare achiziționate în timpul rezervării).
 • Restituirea de 15% este valabilă pentru toate zborurile și pentru toate destinațiile. 
 • Această promoție este valabilă pe 19 și 20 mai 2019, în intervalul 00:00-23:59, ora Europei Centrale și de Est. 
 • Oferta nu este transmisibilă și este valabilă numai pentru rezervări individuale, excluzând rezervările de grup. 
 • Această ofertă nu poate fi combinată cu alte promoții care modifică prețul zborurilor. 
 • În cazul în care sunt îndeplinite criteriile promoției, vi se va restitui 15% din valoarea Prețului total în Contul WIZZ, sub formă de credit Wizz, până la 31.05.2019. 
 • Creditele vor fi valabile până pe 15.09.2019 și le veți putea utiliza pentru a achiziționa zboruri Wizz Air. 
 • Restituirea se face exclusiv în Contul dumneavoastră WIZZ. Restituirea nu poate fi convertită în numerar. 
 • Restituirile se fac numai pentru zborurile finalizate. 
 • Suma ce urmează să fie restituită nu este indicată pe www.wizzair.com în timpul efectuării rezervării. 
 • Se aplică termenii și condițiile pentru Conturile WIZZ. 
 • WIZZ Plus și rezervările care includ WIZZ Flex sunt excluse din promoție.

Simulari nu pot sa fac, pentru ca, dupa cum scrie mai sus, suma ce urmeaza sa fie restituita nu este indicata in timpul efectuarii rezervarii. Asadar, eu nu pot sa fac verificari suplimentare, ci doar sa va transmit ce scrie pe site-ul companiei, in ideea ca poate este de folos pentru cei care zboara de obicei cu Wizz.
Daca cumva nu se confirma ceva din ce spun ei, nu trageti in mesager :), ci adresati-va, va rog, direct companiei aeriene.


Bagaj calaServicii la bordEscale
check check zbor directCu cazarea este simplu sa rezolvati: 

 • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: apasati pe link-urile din articol 🏨 cauta cazare  sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
 • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine