Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




M-am uitat pe istoricul ofertelor si din ianuarie 2015, de cand ma ocup cu acest blog, nu am avut ocazia sa public nicio oferta decenta pentru ruta Bucuresti - Quito, Ecuador.

Iata insa ca astazi am gasit un pret care, chiar daca nu este Wow!, este totusi foarte rar intalnit pentru aceasta ruta: 609€ dus-intors. Din cate am vazut, pretul normal se invarte la circa 900€ - 1000€ pentru aceeasi clasa tarifara. 

Este vorba de zboruri KLM / Air France inclusiv cu escale scurte, cu o singura schimbare de avion pe sens si cu disponibilitate generoasa: septembrie 2019 - martie 2020.

Nu stiu cat timp va fi disponibil acest pret.


BUCURESTI - QUITO, 609€:
✈️ BUCURESTI - QUITO


Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
cross check 1check check





Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine