Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]



Aveti preturi bune in ultima promotie Turkish la zborurile din Bucuresti, Cluj, Constanta cu Turkish Airlines. Gasiti destinatiile in acest articol:

In acest articol va dau mai multe exemple pentru Aqaba, Iordania.

Note:

  • din cate am observat, pe un sens aveti escala scurta, pe celalalt aveti escala lunga, dar peste zi, in Istanbul. Pe site-ul Turkish apare la segmentele lungi ca va incadrati la tur gratuit al orasului Istanbul, oferit de catre compania aeriana (vedeti detalii despre touristanbul).
  • daca temperatura apei este importanta, recomand sa calatoriti in noiembrie - decembrie (de aceea v-am dat si eu mai multe exemple in aceasta perioada), nu in ianuarie - martie. Gasiti AICI informatii in acest sens pentru fiecare luna a anului. 


Din CONSTANTA,  127€:
✈️ CONSTANTA - AQABA

Din BUCURESTI,  156€:
* ca si alternative in zona, din Bucuresti aveti si zboruri Wizz spre Eilat, Israel sau zboruri Ryanair / Tarom spre Amman, Iordania.

✈️ BUCURESTI - AQABA

Din CLUJ,  166€:
✈️CLUJ - AQABA

Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1check check





Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine