Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Ca si o alternativa la zborurile low cost cu Wizz spre Beauvais: aveti un pret demn de mentionat si la zborurile Lufthansa cu escala de pe ruta Cluj - Paris Charles de Gaulle: 128€ dus-intors.

Disponibilitatea este foarte buna: gasiti acest pret din noiembrie 2019 pana in septembrie 2020, inclusiv in lunile de vara.

Eu va dau doua exemple, altele gasiti cu usurinta pe site-ul Lufthansa, cu ajutorul functionalitatii care va permite sa vedeti preturile pe o luna intreaga.





Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
cross check 1check check




Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete, va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Pentru alte informatii utile ce va pot ajuta la organizarea vacantei, intrati in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine