Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Va anuntam - in premiera - acum aproximativ doua luni ca am gasit la Lufthansa zboruri in plin sezon uscat spre Barbados, Caraibe la preturi mai rar intalnite din Romania: intre 593€ si 627€ dus-intors.
Cu atat mai mult cu cat acestea sunt disponibile din mai multe orase (Bucuresti, Cluj, Sibiu, Timisoara), au o  durata totala foarte rezonabila, iar pretul include catering la bord si bagaj de cala.

Am facut o verificare din nou si preturile sunt inca valabile. Recomand sa profitati de ele daca doriti sa vizitati aceasta destinatie, pentru ca sunt preturi de lansare ruta si nu se stie daca vor fi disponibile si ulterior.

Note: simularile mele sunt pentru doua persoane, pretul mentionat in articol este de persoana.


Din BUCURESTI, 593Exemple:


Din TIMISOARA, 620


TIMISOARA - BARBADOS
Exemple:


Din CLUJ, 624


Exemple:

Din SIBIU, 627Exemple:
Alte exemple puteti sa cautati pe site-ul Lufthansa.

Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1/2check check
Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete, va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Pentru alte informatii utile ce va pot ajuta la organizarea vacantei, intrati in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine