Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]

Turkish Airlines are preturi promotionale din Cluj, Bucuresti, Constanta (via Istanbul) pentru destinatii din Europa si Caucaz. Unele preturi sunt mai bune, altele mai putin, eu le-am mentionat mai jos aproape pe toate. Bineinteles, la Turkish sunt incluse cateringul la bord si bagajul de cala.

De exemplu, 189€ (cu bagaj de cala si catering incluse) este un pret bun pentru Croatia, avand in vedere ca si din Bucuresti preturile minime se invart la 150€ - 200€, fara bagaj de cala. Nu mai vorbesc de Cluj sau de Constanta.

La fel, 189€ din Cluj pentru Georgia este un pret foarte bun. In schimb din Bucuresti nu am mai notat preturile pentru Georgia pentru ca erau mult mai mari decat din Cluj si pentru ca de acolo exista zboruri directe mai ieftine cu TAROM.

Asadar, voi decideti daca merita sau nu promotia pentru ruta care va intereseaza.

Perioada de rezervare: pana in 15 noiembrie 2019
Perioada de calatorie: 18 noiembrie 2019 - 22 mai 2020 (mai putin in 18 - 31 decembrie)

Nu am timp sa pun simulari, puteti sa cautati voi date pentru ruta care va intereseaza direct pe site-ul Turkish Airlines.

Simulare Bucuresti - Dubrovnik

Preturile mentionate sunt cele disponibile direct la compania aeriana. La agentiile online puteti sa gasiti preturi chiar mai mici.

Bagaj calaServicii la bordEscaleGarantie conexiuneFara escala peste noapte
checkcheck1checkcheck/cross*Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete, va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Pentru alte informatii utile ce va pot ajuta la organizarea vacantei, intrati in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine