Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




In ultimul articol din 2019 va dau o idee pentru un circuit cu zboruri low cost directe pe traseul BucurestiTenerife-Madrid- Marrakesh (Maroc)BarcelonaBucuresti:
  • 14 feb: Bucuresti - Tenerife, cu Wizz, 73€ ZBOR
  • 20 feb: Tenerife - Madrid, cu Ryanair, 30€ ZBOR
  • 24 feb: Madrid - Marrakesh, cu Ryanair, 17€ (optiuni ieftine si cu Air Europa sau Iberia) ZBOR
  • 29 feb:  Marrakesh - Barcelona, cu Ryanair, 29€ (optiuni ieftine si cu Vueling) ZBOR
  • 04 mar: Barcelona - Bucuresti, cu Wizz, 38€ (optiuni ieftine si cu Blue Air) ZBOR
Total: 187€

Daca va intereseaza si aveti timp de circuite chiar mai indepartate, pe alte continente (Asia, America de Sud, in jurul lumii samd), aruncati o privire si peste celelalte articole din serie:

DESPRE ZBORURI

Daca nu este deja de la sine inteles:

Astfel de circuite sunt potrivite si le public pentru cei care au sau pot sa isi faca ceva mai mult timp liber decat de traditionala vacanta de una - doua saptamani sau de city break-ul de weekend prelungit. Pentru ceilalti calatori raman la dispozitie restul de 99% de articole de pe site.

Preturile mentionate sunt valabile in momentul publicarii articolului. 

Aceasta este doar o idee de traseu, ca sa puteti sa faceti si singuri cautari asemanatoare pentru alte perioade sau destinatii.

Puteti sa modificati si sejurul prezentat dupa cum doriti, sa scoateti sau sa mai adaugati destinatii. 

Pentru exemplificare am ales un circuit de aproximativ doua saptamani si jumatate. Voi puteti sa cautati zboruri pentru durata dorita de voi. Desi, daca alegeti un sejur mai scurt, as recomanda sa mai taiati din destinatii, ca sa si apucati sa va bucurati de locurile in care calatoriti.

Pentru confortul sejurului am ales numai zboruri directe, desi aproape sigur as fi iesit chiar mai ieftin cu combinatii de zboruri (de exemplu via Milano samd).

La fel ca si in toate articolele, am mentionat preturile de baza returnate de catre motoarele de cautare. Va ramane voua sa verificati alte costuri in plus cum ar fi cele cu bagajele mari de mana sau de cala, in functie de ce aveti nevoie. De exemplu, daca alegeti zboruri Vueling sau Blue Air in loc de Wizz sau Ryanair (am exemplificat mai sus in simulari), bagajul mare de mana va fi deja inclus pentru acele zboruri.
Eu as recomanda sa incercati sa va limitati maxim la bagaje mari de mana sau la un singur bagaj de cala la doua persoane (in cazul in care calatoriti in doi).



CAZARE

Ai ales zborul? Este simplu sa gasesti si o unitate de cazare pe gustul tau. De exemplu, TripAdvisor compara preturile la mai multe agentii si iti spune unde gasesti pretul cel mai bun:
  • deschide TripAdvisor Hotels
  • pune datele in care doresti sa calatoresti
  • adauga filtrele dorite (numar de stele, zona, nota minima, buget samd)
  • citeste review-urile si alege unitatea de cazare preferata din lista de hoteluri / apartamente returnate
  • vezi dintr-o privire preturile la mai multe agentii online precum Booking
  • rezerva la furnizorul care ofera pretul cel mai bun (sau pe care il preferi tu)! 


RESURSE PENTRU VACANTA TA

• Compara preturile la zboruri si la cazare pentru destinatiile si datele care te intereseaza pe tine:  ZBORURI   |  CAZARE
Pentru cursuri de schimb avantajoase: comanda gratuit un card Revolut
 Fa-ti un cont nou AirBnb si primesti 34€ credit 
Pentru informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei: intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu
Daca in ultimii trei ani ai avut zboruri cu intarzieri, anulate sau suprarezervateafla daca te incadrezi si aplica pentru despagubiri legale de pana la 600€  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine