Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




V-am prezentat deja super ofertele spre Maldive de la vecini (din Belgrad si din Sofia): Qatar Airways vs Emirates: zboruri la 450€ din Sofia si Belgrad spre Asia si Oceanul Indian.

Dar si oferta Qatar Airways la 565€ din Timisoara: Zboruri din Timisoara spre Asia si Oceanul Indian de la 503€ dus-intors.

Daca insa cautati zboruri spre Maldive din Bucuresti si nu aveti timp sa asteptati eventuale super oferte cu plecare de aici, eu zic ca merita sa luati in considerare si zborurile Aeroflot, care au disponibilitate buna si un pret absolut decent (mai ales ca bagajul de cala si serviciile la bord sunt incluse):

Important: am pus simulari pentru doua persoane, preturile mentionate in articol sunt de persoana (asadar sa nu va speriati daca vedeti pret aparent dublu pe Momondo de pe telefon. Este doar totalul pentru doua persoane).

(Pentru rezervari, faceti click pe imagine sau pe data de calatorie prefarata)
Bagaj calaServicii la bordEscaleGarantie conexiuneFara escala peste noapte
checkcheck1checkcheck


CAZARE
Ai ales zborul? Este simplu sa gasesti si o unitate de cazare pe gustul tau: deschide TripAdvisor, pune datele de calatorie si filtrele dorite, compara preturile pentru hotelul/apartamentul dorit si rezerva la furnizorul care ofera pretul cel mai bun!

RESURSE PENTRU VACANTA TA
• Compara preturile la zboruri si la cazare pentru destinatiile si datele care te intereseaza pe tine:
 
Pentru cursuri de schimb avantajoase: comanda gratuit un card Revolut
 Fa-ti un cont nou AirBnb si primesti 34€ credit 
Pentru informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei: intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu
Daca in ultimii trei ani ai avut zboruri cu intarzieri, anulate sau suprarezervateafla daca te incadrezi si aplica pentru despagubiri legale de pana la 600€  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine