Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Ryanair a anuntat astazi deschiderea unei baze la Timisoara incepand cu 1 noiembrie. De pe aeroportul banatean vor fi operate 7 noi rute catre:

  • Berlin (2 x sapt)
  • Bruxelles Charleroi (3 x sapt)
  • Dusseldorf Weeze (2 x sapt)
  • Frankfurt Hahn (2 x sapt)
  • Londra Stansted (1 x zi)
  • Milano Bergamo (5 x sapt)
dar si o noua ruta catre Bucuresti cu o frecventa de doua zboruri pe zi (aceasta ruta inca NU este disponibila pentru rezervari).

Destinatiile europene deja sunt disponibile pe site, dar, din ce am vazut, inca mai pot exista ceva erori pe ici-colo: la afisarea lunilor, nu apar noile rute in Fare Finder samd.

Preturile incep de la 20€ pe sens. Spre deosebire de Wizz, in pret aveti inclus si un bagaj MARE de mana.



In Timisoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

 “Suntem încântaÈ›i să anunțăm deschiderea primei noastre baze româneÈ™ti pe Aeroportul InternaÈ›ional TimiÈ™oara, începând cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investeÈ™te 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei TimiÈ™oara – BucureÈ™ti cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar È™i a altor 6 rute internaÈ›ionale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted È™i Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienÈ›i într-un an, respectiv vor susÈ›ine 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului.  
Noua rută TimiÈ™oara – BucureÈ™ti, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât È™i pentru cele de plăcere, È™i vine în concordanță cu intenÈ›iile noastre de creÈ™tere a numărului de rute È™i a traficului, a susÈ›inerii locurilor de muncă È™i a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienÈ›ii români trebuie să se aÈ™tepte È™i la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu preÈ›uri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici. 
Pentru a sărbători noua noastră bază din TimiÈ™oara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în Noiembrie È™i Decembrie, È™i rezervări până la miezul nopÈ›ii, MarÈ›i, 19 Ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoÈ›ionale, clienÈ›ii sunt invitaÈ›i să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-È™i programa viitoarea călătorie.” 


Simulari:

Timisoara - Londra Stansted





Timisoara - Frankfurt






Timisoara - Berlin






Sursa: corporate.ryanair.com
Perioada de rezervare: incepand cu 14 ianuarie 2016 (pentru Bucuresti, inca nu sunt disponibile zborurile)
Perioada de calatorie: incepand cu noiembrie 2016
Plecare din: Timisoara
Destinatii: vezi mai sus
Politica bagaje:  inclus in pret un bagaj mare de mana (max. 55x40x20 cm si 10 kg)
Rezervari: pe site-ul Ryanair




Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine