Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Ryanair a anuntat astazi deschiderea unei baze la Timisoara incepand cu 1 noiembrie. De pe aeroportul banatean vor fi operate 7 noi rute catre:

  • Berlin (2 x sapt)
  • Bruxelles Charleroi (3 x sapt)
  • Dusseldorf Weeze (2 x sapt)
  • Frankfurt Hahn (2 x sapt)
  • Londra Stansted (1 x zi)
  • Milano Bergamo (5 x sapt)
dar si o noua ruta catre Bucuresti cu o frecventa de doua zboruri pe zi (aceasta ruta inca NU este disponibila pentru rezervari).

Destinatiile europene deja sunt disponibile pe site, dar, din ce am vazut, inca mai pot exista ceva erori pe ici-colo: la afisarea lunilor, nu apar noile rute in Fare Finder samd.

Preturile incep de la 20€ pe sens. Spre deosebire de Wizz, in pret aveti inclus si un bagaj MARE de mana.In Timisoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

 “Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara – București cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar și a altor 6 rute internaționale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului.  
Noua rută Timișoara – București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie să se aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici. 
Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în Noiembrie și Decembrie, și rezervări până la miezul nopții, Marți, 19 Ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie.” 


Simulari:

Timisoara - Londra Stansted

Timisoara - Frankfurt


Timisoara - Berlin


Sursa: corporate.ryanair.com
Perioada de rezervare: incepand cu 14 ianuarie 2016 (pentru Bucuresti, inca nu sunt disponibile zborurile)
Perioada de calatorie: incepand cu noiembrie 2016
Plecare din: Timisoara
Destinatii: vezi mai sus
Politica bagaje:  inclus in pret un bagaj mare de mana (max. 55x40x20 cm si 10 kg)
Rezervari: pe site-ul Ryanair
Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine