Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Pentru ca tot suntem la destinatii asiatice, haideti sa vedem o oferta buna si spre Bangkok. Am mers pe 7 nopti in luna aprilie, dar evident puteti sa va alegeti durata si perioada preferata de dvs.

Pentru cazare am ales hotelul Prom Rachada Residence***, notat cu 7.7 din 10 pe Booking si cu 4 din 5 pe TripAdvisor. Pretul cel mai mic l-am gasit pe Agoda.com (nota 9.2 pe TrustPilot) si pe Booking.com (nota 7.9  pe TrustPilot).



Iata si descrierea preluata de pe Booking:
Prom Ratchada Reşidence este situat în cartierul Ratchada, cunoscut pentru viaţa de noapte şi magazinele sale. Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi în toate camerele.
Oaspeţii se pot bucura de gustări uşoare şi de băuturi la cafenea. Toate camerele de la Prom Ratchada sunt de nefumători şi au decor modern. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat şi frigider. Acestea includ cutie de valori şi baie privată.
Oaspeţii se pot bucura de o piscină interioară şi de servicii de masaj şi spa. Hotelul oferă o recepţie deschisă nonstop, serviciu de spălătorie şi room service. În plus, sunt disponibile săli de conferinţe şi facilităţi de banchet. 
Hotelul este la 100 de metri de centrul comercial Robinson Ratchada şi la 350 de metri de Esplanade Shopping Mall. Aeroportul Suvarnabhumi se află la 35 de minute de mers cu maşina. 
Din Daeng este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, gastronomie și temple.
Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul hotelului, la agentiile online samd).

Detalii:

Plecare din: Budapesta, Bucuresti
Destinatie: Bangkok, Thailanda
Perioada:  8 - 15 aprilie  2016
Zbor din Budapesta: 363€/persoana cu Qatar Airways (in 7 - 15 aprilie)
Zbor din Bucuresti: 492€/persoana cu Qatar Airways (in 7 - 15 aprilie)
Cazare: de la 205€/camera, adica de la 103€/persoana
Total din Budapestade la 466€/persoana
Total din Bucurestide la 595€/persoana

Rezervare bilete de avion: pe site-ul Qatar AIrways
Rezervare hotel: 
  • pe Agoda.com , la 205€/camera dubla/ mic dejun
  • pe Booking.com , la 215€/camera dubla/ mic dejun
Pentru transfer se poate combina trenul de la aeroport cu metroul care va lasa in statia Thailand Cultural Centre, la 400 m de hotel (detalii pe Rome2Rio si pe site-ul hotelului). Va costa vreo 4€/persoana.


Simulare zbor Budapesta - Bangkok, 7 - 15 aprilie, 1 persoana, la 114600 ft, 363€:



Simulare zbor Bucuresti - Bangkok, 7 - 15 aprilie, 2 persoane (conform ofertei Qatar, iese mai ieftin daca se cumpara doua bilete), la 984€, adica la 492€/pers :




Rezervare via Agoda.com, la 205€, camera dubla, cu mic dejun:




Rezervare via Booking.com, la 215€, camera dubla, cu mic dejun:




Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine