Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Va invit sa profitati de ultima oferta Qatar Airways si sa petreceti o vacanta relaxanta in Phuket, cea mai mare insula a Thailandei. Am mers pe 7 nopti in luna aprilie, dar evident puteti sa va alegeti durata si perioada preferata de dvs.

Pentru cazare am ales resortul Rawai Palm Beach****, notat cu 8.1 din 10 pe Booking si cu 4 din 5 pe TripAdvisor. Pretul cel mai mic l-am gasit pe Otel.com sau Amoma.com, agentii notate cu 8 din 10 pe Trustpilot.com.





Iata si descrierea acestuia, preluata de pe Booking:
Rawai Palm Beach Resort este amenajat în stil thailandez contemporan şi oferă unităţi de cazare luxoase.
Complexul se află la 200 de metri de plaja din Rawai şi pune la dispoziţie acces gratuit la internet Wi-Fi, 3 piscine, un centru spa şi diverse opţiuni de luat masa.
Rawai Palm Beach Resort este situat la 5 minute de mers cu maşina de Capul Promthep şi la 20 de minute de plaja din Patong. Aeroportul Internaţional din Phuket este la 50 de minute de mers cu maşina. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la plaja Yanui.
Camerele de la Rawai Palm Beach Resort sunt spaţioase şi au balcon privat, zonă mare de relaxare şi baie luxoasă. Toate au vedere minunată, iar unele camere beneficiază de acces direct la piscină. Complexul este ideal pentru sejururi relaxante de lux, oferind piscine cu formă neregulată, un centru de fitness bine dotat şi o grădină tropicală frumoasă. Printre facilităţi se numără o saună. 
Cele 3 restaurante servesc o gamă largă de preparate thailandeze şi internaţionale. Oaspeţii pot lua masa şi în intimitatea camerei. 

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul hotelului, la agentiile online samd).


Detalii:

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Phuket, Thailanda
Perioada:  14 - 21 aprilie  2016
Zbor: 567€/persoana cu Qatar Airways (in 13 - 21 aprilie)
Cazare: de la 242€/camera, adica de la 121€/persoana
Total: de la 688€/persoana

Rezervare bilete de avion: pe site-ul Qatar AIrways
Rezervare hotel: 
  • pe Otel.com , la 242€/camera dubla superioara/ mic dejun
  • pe Amoma.com , la 252€/camera dubla superioara/ mic dejun
Transferul nu este inclus in pret. Puteti sa va alegeti varianta preferata de transfer,dupa buget si pretentii, via Rome2Rio.com (click AICI pentru detalii).


Simulare zbor dus-intors Bucuresti.- Phuket: 1134€/ 2 persoane/ 13 - 21 aprilie:





Simulare cazare pe Otel.com,  in 14 - 21 aprilie, 2 persoane in camera dubla superioara, mic dejun inclus:




Simulare cazare pe Amoma.com,  in 14 - 21 aprilie, 2 persoane in camera dubla superioara, mic dejun inclus:







Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine