Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dragi cititori, dupa cum probabil stiti daca ati citit articolul Despre calitatea zborurilor: la ce sa fii atent/a cand alegi un zbor (va recomand cu caldura sa il parcurgeti, deoarece contine cateva lucruri de care insist sa tineti cont inainte sa faceti o rezervare),  in general sunt adeptul zborurilor ieftine si de calitate.

Prin zboruri de calitate inteleg:

  • zboruri directe sau cu o singura escala
  • cu conexiune garantata
  • fara schimbare de aeroport
  • fara cazare peste noapte langa aeroport
  • cu bagaje de cala incluse pentru zborurile intercontinentale
  • ...


PE SCURT DESPRE ZBORURILE COMBINATE

Dar, sigur, daca pretul total este foarte bun, mai public uneori (deoarece nu doresc sa umplu site-ul cu astfel de oferte) si articole cu zboruri combinate, adica cu zboruri cu plecare dintr-un oras european de care leg un zbor din Romania, avand grija sa mentionez acest lucru clar inca din titlul articolului.

Este logic: daca luam in considerare toate aeroporturile din Europa, devine mult, mult mai facil sa gasim zboruri foarte ieftine.

Este de-ajuns sa ne uitam numai la ofertele pentru zborurile intercontinentale care apar adesea din Italia, spre care este destul de usor sa gasim zboruri ieftine de legatura din mai multe orase romanesti.

Dar zborurile combinate vin si cu dezavantaje:

  • escale in plus
  • posibile schimbari de aeroporturi
  • posibile innoptari langa aeroport
  • durata mai lunga a zborurilor
  • riscul de a pierde un zbor deoarece conexiunea nu este garantata pentru zborul de legatura (in caz de intarziere, reprogramare sau anulare a oricarui zbor).
  • ...
Recomand sa va asigurati ca, dupa ce trageti linie cu toate cheltuielile in plus cu legatura (luati in considerare si timpul in plus pierdut, cheltuieli cu mancarea etc), merita pentru voi diferenta economisita si riscul conexiunii negarantate.

Nu mai insist pe acest tip de zboruri, daca doriti mai multe detalii cu exemple, va recomand din nou sa parcurgeti articolul La ce sa fii atent/a cand alegi un zbor. Daca totusi nu va deranjeaza aspectele mai sus descrise, vreau sa va supun atentiei cele mai importante site-uri internationale care publica oferte pentru zborurile din Europa.

Tineti-le la indemana, urmariti-le si veti gasi zilnic o multime de oferte foarte bune.



CUM SA CAUTATI  LEGATURI DIN ROMANIA

Cand apare un zbor care va place, tot ce mai trebuie sa faceti este sa verificati daca aveti zboruri de legatura din Romania.

Si cautarea legaturilor a devenit foarte simpla de cand au aparut motoarele ca si Kiwi.com, Vola.ro sau FlyHacks.ro, care sunt specializate in cautarea zborurilor combinate (si ofera si garantie pentru conexiune). Folositi-va de ele, ajuta foarte mult.




CELE MAI IMPORTANTE SITE-URI EUROPENE CU OFERTE LA ZBORURI

Incepem enumerarea nu cu un site de ponturi, ci cu o agentie online: esky.

De ce? Nu, nu pentru a face reclama. Ci pentru ca, pe site-ul acestei agentii exista o sectiune de oferte care este atat de utila, incat majoritatea vanatorilor de oferte pentru Europa nici nu se obosesc sa faca prea multe cautari singuri, ci doar publica ofertele care apar aici.

Asadar, de ce sa nu urmariti si voi ofertele direct de la sursa?

Dupa cum v-am aratat in acest video, este extrem de simplu de folosit:




  • ...



Zboruri din toata Europa

  • secretflying.com    (FB) - il mentionez cu o oarecare rezerva, deoarece am citit de multe plangeri ca adesea copiaza ofertele din alte surse.


Zboruri din tari specifice 

Grupul HolidayPirates:



Altele:






Daca oferta apare initial pe un singur site si este foarte buna, in scurt timp va aparea si pe celelalte (probabil se urmaresc intre ele?), asadar sunt sanse bune sa aflati de ea in timp util, chiar daca nu urmariti regulat toate resursele de mai sus.

Inclusiv la noi exista multe site-uri cu oferte pentru zboruri care cam asta fac in mare parte: urmaresc site-urile de mai sus si eventual mai gasesc cu cateva click-uri legaturi din Romania pe motoarele de care va pomeneam mai sus.  Asadar, daca ei pot, si voi puteti!




esky.ro/oferte

esky.com/deals


FLY4FREE.COM




TRAVELFREE.INFO



HOLIDAYPIRATES GROUP




FLYNOUS.COM

DINOTHETOURIST



SECRETFLYING.COM


CHEAPFLIGHTSLAB.COM






TRAVELDEALZ.DE



GUIALOWCOST.ES


Recomand sa cititi si:


Cum sa cauti pretul cel mai bun pentru cazare
La ce sa fii atent cand rezervi vacante sau zboruri gasite pe site-urile Do it yourself
Despre calitatea zborurilor: la ce sa fii atent cand alegi un zbor
7 motoare care te ajuta sa gasesti cele mai ieftine zboruri
Cum sa vezi preturile la zboruri direct pe o luna intreaga
Lista cu cele mai importante site-uri europene care publica oferte la zboruri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine