Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Site-ul MAE a fost updatat astazi cu noile conditii de calatorie in Canada, valabile cu 1 decembrie. Iata detaliile, exact asa cum apar acolo:


"ÃŽncepând cu data de 1 decembrie 2017, ora 16.00 (ora României), toÈ›i cetățenii români, indiferent de tipul paÈ™aportului deÈ›inut (paÈ™aport simplu electronic, paÈ™aport simplu, paÈ™aport temporar, paÈ™aport diplomatic È™i paÈ™aport de serviciu), vor fi scutiÈ›i de viză pentru a călători în Canada (fie pe calea aerului, fie pe cale terestră sau maritimă), pentru perioade de maximum 6 luni, în scop turistic (inclusiv pentru vizitarea prietenilor È™i a membrilor familiei, precum È™i pentru prospectarea oportunităților de derulare a afacerilor). 


CU AVIONUL

Persoanele care intenÈ›ionează să intre în/tranziteze Canada pe calea aerului, trebuie să deÈ›ină o AutorizaÈ›ie de Călătorie Electronică (Electronic Travel Authorization – eTA).

Ce este eTA?

 eTA (autorizaÈ›ia de călătorie electronică) reprezintă o cerință obligatorie de îndeplinit de către toÈ›i cetățenii străini exoneraÈ›i de obligativitatea deÈ›inerii vizei, care călătoresc în/tranzitează Canada pe calea aerului. 

Cat timp este valabila? 

eTA este, în mod electronic, ataÈ™ată paÈ™aportului călătorului È™i are o valabilitate de 5 ani de zile (sau până la expirarea valabilității paÈ™aportului). Nota PromoTrips.ro: asadar nu trebuie sa luati o noua eTA de fiecare data cand zburati in Canada, ci numai daca cea curenta sau pasaportul v-au expirat intre timp. 

Cum se obtine

  • Pentru a obÈ›ine eTA, completaÈ›i cererea online pe care o veÈ›i regăsi doar pe website-ul oficial al Guvernului Canadei (www.Canada.ca/eTA-Romania). 
  • ÃŽn măsura în care este posibil, obÈ›ineÈ›i eTA înainte de a vă rezerva biletul de avion! 
  • ÃŽnainte de a iniÈ›ia completarea cererii pentru obÈ›inerea eTA, asiguraÈ›i-vă că deÈ›ineÈ›i: 
  1. Un paÈ™aport valabil; 
  2. Un card bancar de credit sau de debit: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRES Visa Debit, JCB, Interac, inlcusiv carduri preplătite (pre-paid). Taxa pentru eliberarea eTA este de 7 dolari canadieni; 
  3. O adresă de e-mail valabilă. 
Pentru mai multe informaÈ›ii sau pentru a completa cererea pentru obÈ›inerea eTA, puteÈ›i accesa:  www.Canada.ca/eTA-Romania


Atenție! Nu aveți nevoie de Autorizație de Călătorie Electronică dacă sunteți deja în posesia unei vize valabile de intrare în Canada! Puteți continua să folosiți viza de intrare până la expirarea valabilității acesteia.



PE CALE TERESTRA SAU MARITIMA

Persoanele care intenÈ›ionează să intre în Canada pe cale terestră (autoturism, autobuz, tren) sau maritimă (la bordul unei ambarcaÅ£iuni, inclusiv al unui vas de croazieră) trebuie să deÈ›ină doar un paÈ™aport valabil, fără a mai fi necesară obÈ›inerea unei autorizatii de calatorie electronice! 


OFERTE DE ZBORURI






Recomand sa cititi si:
Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doriti sa le aflati printre primii, va invit cu drag sa urmariti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTubeAlerte pe telefon
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine