Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Site-ul MAE a fost updatat astazi cu noile conditii de calatorie in Canada, valabile cu 1 decembrie. Iata detaliile, exact asa cum apar acolo:


"Începând cu data de 1 decembrie 2017, ora 16.00 (ora României), toți cetățenii români, indiferent de tipul pașaportului deținut (pașaport simplu electronic, pașaport simplu, pașaport temporar, pașaport diplomatic și pașaport de serviciu), vor fi scutiți de viză pentru a călători în Canada (fie pe calea aerului, fie pe cale terestră sau maritimă), pentru perioade de maximum 6 luni, în scop turistic (inclusiv pentru vizitarea prietenilor și a membrilor familiei, precum și pentru prospectarea oportunităților de derulare a afacerilor). 


CU AVIONUL

Persoanele care intenționează să intre în/tranziteze Canada pe calea aerului, trebuie să dețină o Autorizație de Călătorie Electronică (Electronic Travel Authorization – eTA).

Ce este eTA?

 eTA (autorizația de călătorie electronică) reprezintă o cerință obligatorie de îndeplinit de către toți cetățenii străini exonerați de obligativitatea deținerii vizei, care călătoresc în/tranzitează Canada pe calea aerului. 

Cat timp este valabila? 

eTA este, în mod electronic, atașată pașaportului călătorului și are o valabilitate de 5 ani de zile (sau până la expirarea valabilității pașaportului). Nota PromoTrips.ro: asadar nu trebuie sa luati o noua eTA de fiecare data cand zburati in Canada, ci numai daca cea curenta sau pasaportul v-au expirat intre timp. 

Cum se obtine

  • Pentru a obține eTA, completați cererea online pe care o veți regăsi doar pe website-ul oficial al Guvernului Canadei (www.Canada.ca/eTA-Romania). 
  • În măsura în care este posibil, obțineți eTA înainte de a vă rezerva biletul de avion! 
  • Înainte de a iniția completarea cererii pentru obținerea eTA, asigurați-vă că dețineți: 
  1. Un pașaport valabil; 
  2. Un card bancar de credit sau de debit: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRES Visa Debit, JCB, Interac, inlcusiv carduri preplătite (pre-paid). Taxa pentru eliberarea eTA este de 7 dolari canadieni; 
  3. O adresă de e-mail valabilă. 
Pentru mai multe informații sau pentru a completa cererea pentru obținerea eTA, puteți accesa:  www.Canada.ca/eTA-Romania


Atenție! Nu aveți nevoie de Autorizație de Călătorie Electronică dacă sunteți deja în posesia unei vize valabile de intrare în Canada! Puteți continua să folosiți viza de intrare până la expirarea valabilității acesteia.PE CALE TERESTRA SAU MARITIMA

Persoanele care intenționează să intre în Canada pe cale terestră (autoturism, autobuz, tren) sau maritimă (la bordul unei ambarcaţiuni, inclusiv al unui vas de croazieră) trebuie să dețină doar un pașaport valabil, fără a mai fi necesară obținerea unei autorizatii de calatorie electronice! 


OFERTE DE ZBORURI


Recomand sa cititi si:
Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doriti sa le aflati printre primii, va invit cu drag sa urmariti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTubeAlerte pe telefon
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine