Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Singura destinatie din Sibiu a companiei Blue Air este spre Stuttgart. Daca aveti in plan sa ajungeti pe acolo anul acesta, am cautat pentru voi cele mai ieftine bilete din fiecare luna a anului (ma rog, pana in luna octombrie, deoarece pana atunci sunt afisate zboruri pe site-ul Blue Air), pentru:

  • un zbor pe directia Sibiu - Stuttgart
  • un zbor pe directia Stuttgart - Sibiu
  • un zbor dus-intors (Sibiu - Stuttgart - Sibiu). 
Pentru zborurile dus-intors, am urmarit sa aleg un interval de circa o saptamana, gandindu-ma ca ar fi pacat sa ajungeti pana acolo si sa nu cutreierati un pic landul Baden-Württemberg :).

Preturile sunt exprimate in RON, au fost luate direct de pe site-ul Blue Air si sunt valabile la data publicarii acestui material. Nu includ bagaj de cala.



Pentru preturi si mai accesibile, recomand sa urmariti promotiile companiei (vor aparea si pe Promotrips.ro). Din cate am observat, au mai avut doua tipuri de promotii valabile pentru toate destinatiile: 14.99% reducere  sau pret fix de 49,99 EUR pe directie si bagaj de cala gratuit.

Companie: Blue Air
Plecare din: Sibiu
Destinatie: Stuttgart, Germania
Preturi actualizate si rezervari: pe site-ul Blue Air

Daca doriti sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invit sa urmariti Promotrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine