Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dupa cum este de asteptat, companiile aeriene straine ofera adesea preturi foarte bune catre tarile lor de origine (in general catre capitale, dar nu numai). In acest articol mi-am propus sa va supun atentiei cateva astfel de oferte din Bucuresti pe care le-am observat personal (in mod sigur mai sunt si altele) si care, desi este posibil sa nu fie toate valabile chiar in momentul in care cititi articolul, se repeta relativ regulat. Pentru a afla cand apar, nu trebuie decat sa va abonati la newsletter-ul companiei cu care doriti sa zburati sau... sa urmariti Promotrips.ro :).

Nota: daca nu am specificat altfel, toate preturile se refera la zboruri dus-intors.

Sa incepem:


La AirBaltic, transportatorul aerian al Letoniei, cel mai ieftin zbor pe care l-am observat spre Riga a fost la 130€ (65€ pe directie), in pret fiind inclus doar un bagaj de mana de max. 8kg. Costul unui bagaj de cala este de 25€ pe directie. Puteti sa verificati preturile curente pe site-ul AirBaltic.




La AirBerlin, cel mai bun pret gasit de mine pentru un zbor dus-intors Bucuresti - Berlin a fost la 115€, bagaj de cala inclus. Puteti consulta pretul actual aici.




AirFrance a avut recent oferta pentru Bucuresti - Paris la 134  (detalii aici ), bagaj de cala inclus. Pret mai mic pentru aceasta ruta nu am vazut la ei. Puteti consulta preturile actuale pe site-ul AirFrance.




AirSerbia ofera de obicei zboruri spre capitala Belgrad la 127 dus-intors, bagaj de cala inclus. Cel mai mic pret la ei a fost de 99€ (detalii aici). Promotii curente si rezervari pe site-ul Air Serbia.




Alitalia a avut in februarie Bucuresti - Milano la 90€ si Roma la 110€, bagaje de cala incluse. In prezent, Roma este la acelasi pret, iar pretul spre Milano a crescut cu 10€. Update: acestia au introdus si tariful Economy Light (fara bagaj de cala): 79€ atat spre Roma cat si spre Milano. Detalii pe site-ul Alitalia.




La Austrian puteti gasi zboruri dus-intors la 99€, inclus numai bagaj de mana (detalii aici). Oferte curente si rezervari, pe site-ul Austrian.




La British Airways am gasit tarife spre Londra la 140€ fara bagaj de cala, sau la 180€ cu bagaj de cala inclus. Pentru detalii si rezervari, click aici.



Czech Airlines a avut ruta Bucuresti - Praga  la 161€, pret pentru un zbor dus-intors cu toate taxele si bagaje incluse, valabil inclusiv in lunile de vara. Pentru oferta actuala, consultati site-ul companiei.




\
El Al (Israel Airlines) are regulat (inclusiv in momentul scrierii acestui articol) Bucuresti - Tel Aviv la promotie: 199€Pentru oferta curenta si rezervari, click aici.





FlyDubai avea regulat in primavara Bucuresti - Dubai la numai 198€, cu bagaj de cala inclus. In toamna 2016 pretul promotioanal a fost de 273€. Cand apar, promotiile sunt postate aici.




Un pret bun la KLM pentru Bucuresti - Amsterdam, dar mai greu de gasit, este de 109€ (un bagaj de mana de max 12kg inclus). Cand promotia nu este valabila, trebuie sa ne multumim cu aceleasi conditii la 159€ dus-intors. Detalii pe site-ul KLM.




LOT Polish Airlines are de obicei Bucuresti - Varsovia la promotie la 159 dus-intors, bagaj de cala inclus (sau 146€ in promotia din septembrie 2015). Pentru pretul curent, click aici.




La Lufthansa preturile incep de la 108 pentru Munchen, respectiv 129pentru Dusseldorf, la clasa Economy Light. Pentru oferta curenta si rezervari, click aici.




SwissAir va invita sa descoperiti Zurich la 130€ (numai cu bagaj de mana) sau 167(bagaj de cala inclus), dus-intors. Detalii, aici.




Tap Portugal are regulat Bucuresti - Lisabona la aproximativ 200, cu bagaje incluse. Cel mai mic pret pe care l-am vazut pentru aceasta destinatie a fost de 172€. Verificare preturi curente si rezervari pe site-ul Tap Portugal.


Ma opresc deocamdata aici, dar imi propun sa tin actualizat acest material. Ca de obicei, daca doriti sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invit sa urmariti Promotrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine