Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dupa oferta Tarom din Bucuresti spre Larnaca (Cipru) la 78€, am gasit azi oferte bune pentru aceeasi destinatie si cu plecari din Satu Mare (la 128€), Timisoara (la 130€). din Iasi (la 136€) sau din Cluj-Napoca (la 138€). Preturile sunt pentru un zbor dus-intors, cu toate taxele, servicii la bord si bagaj de cala incluse. Evident, zborul este cu escala la Bucuresti. 


Eu zic ca sunt niste preturi excelente, avand in vedere ca, de exemplu, numai un zbor dus-intors Cluj - Bucuresti costa in mod normal circa 150€ (ca, deh,inca Tarom nu are concurenta pe aceasta ruta ca si pe Bucuresti - Iasi)...

In functie de numarul de locuri disponibile, puteti gasi acest preturi oricand, totusi probabilitatea creste pentru anul viitor. Am incercat de exemplu pentru mai, iunie si iulie 2016 si aproape toate zborurile sunt la preturile specificate mai sus (pana in luna iulie august 2016 se pot rezerva in acest moment bilete la Tarom).

Simulare Satu Mare - Larnaca, pentru luna iulie 2016:



Simulare Timisoara - Larnaca, pentru luna mai 2016:



Simulare Iasi - Larnaca, pentru luna iunie 2016:




Simulare Cluj-Napoca - Larnaca, pentru luna iulie 2016:

Ei bine, tot ma tenta in ultima vreme sa vizitez Cipru doar ca imi era cam lene sa ma deplasez pana la Bucuresti cu trenul sau cu autocarul. Cu oferta asta insa, "ma vad nevoit" sa iau din nou in calcul o vacanta acolo vara urmatoare :) ...

Oferta de la: Tarom
Perioada de rezervare:  nu o cunosc
Perioada de calatorie: prezent - august 2016
Plecari din: Satu Mare, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca
Destinatie: Larnaca, Cipru
Bagaj de cala: inclus
Escala: in Bucuresti
Rezervari: pentru  rezervari, puteti accesa site-ul Tarom

Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte,  va invit cu caldura sa urmariti Promotrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine