Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Astazi va semnalam pe pagina de Facebook ca Vuelo.ro a pus la vanzare 10 bilete de avion last minute (cu plecare maine) din Bucuresti spre Creta la pretul de 5€ bucata. Si inca 10 la pretul de 50€. Preturi finale pentru zboruri dus-intors cu charter Aegean Airlines, cu toate taxele, servicii la bord si bagaj de cala incluse. Biletele la 5€ s-au epuizat abia in aproximativ 40 de minute, asadar cine a fost pe faza si s-a hotarat repede, a avut timp suficient sa le si cumpere.

De curiozitate am intrat acum iar pe Vuelo ca sa vad daca nu a aparut ceva nou, si, supriza, a inceput numaratoarea inversa pentru o noua runda de bilete pentru aceeasi destinatie. 


Iata si dovada:


Asadar in circa 13 ore (daca nu modifica ei ceva intre timp - pentru ca nu ar fi prima data) sau mai exact, miercuri, 5 august, la ora 11 dimineata, se activeaza o noua runda de bilete la aceleasi preturi. Pot sa presupun doar ca vor fi tot cate 10 pentru fiecare categorie de pret. Perioada calatoriei va fi 12 - 19 august.

Categoriile de pret sunt urmatoarele: 4.99€, 49.99€, 89.99€, 139.99€ samd. La 89.99€ de exemplu, aveti chiar si acum oferte active (de exemplu din Bucuresti sau Craiova spre Antalya).

Ca sa va faceti o idee, cam asa arata oferta lor de azi dimineata:


Vuelo este o agentie de turism nou lansata, afiliata Christian Tour. Ei urmaresc sa se specializeze in vanzarea biletelor de avion si pentru a se promova mai fac periodic astfel de oferte, adica vand bilete de charter (achizitionate deja de Christian Tour) la preturi foarte bune (de care profitam si noi cu drag :) ). Mai multe despre ofertele lor trecute, puteti citi AICI


Oferta de la: Vuelo.ro, prin  zboruri charter oferite de catre Aegean Airlines
Bagaj de cala: inclus in pret
Perioada de calatorie: 12 - 19 august 2015
Plecare din:  Bucuresti
Destinatie:  Creta-Chania
Rezervari: pe site-ul Vuelo.ro.

Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte,  va invit cu caldura sa urmariti Promotrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine