Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




KLM are un super-pret pentru zborurile dus-intors Bruxelles - Lima: numai 510€, dus-intors. Disponibilitate suficienta pentru lunile Noiembrie 2015, Ianuarie - Iunie 2016.

Mai trebuie sa rezolvati la un pret decent legatura Romania - Bruxelles, dar cum preturile incep de la 10€ pe directie fara bagaj de cala, eu zic ca puteti sa gasiti destul de usor zboruri la circa 100€ dus-intors cu bagaj de cala inclus.


Ca sa va faceti o idee, aceeasi ruta din Bucuresti, tot cu KLM, costa aproximativ 900€...



Simulare 7 - 22 martie 2016



Zborul Bucuresti - Bruxelles

Cum ati mai vazut daca urmariti PromoTrips.ro, exista promotii destul de multe intre Romania si Bruxelles (click AICI pentru detalii).

  • Din BucurestiRyanair si Wizz zboara pe aeroportul Bruxelles Charleroi la preturi care incep, in varianta cu bagaj de mana, de la 16€, dus-intors. In acest caz, trebuie sa va asigurati ca lasati timp suficient intre legaturi, ca sa aveti timp sa schimbati aeroportul.
  • Pe aeroportul din Bruxelles, zboara tot din Bucuresti, Tarom (in general cu doua frecvente pe zi) si Blue Air. Si din Bacau sau din Iasi (incepand cu 30 martie 2016) numai Blue Air.
  • Wizz mai zboara pe Bruxelles Charleroi din Cluj-Napoca sau din Timisoara. Din 18 decembrie si din Debrecen. Si in acest caz trebuie sa va asigurati ca lasati timp suficient intre legaturi, ca sa aveti timp sa schimbati aeroportul.



Oferta de la: KLM
Perioada de rezervare:  nu o cunosc
Perioada de calatorie: pana in luna iunie 2016
Plecare din: Bruxelles
Destinatie: Lima, Peru
Escala: in Amsterdam
Rezervari: pe site-ul KLM

Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine