Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Am tot vazut oferte bune de zboruri spre Maldive din Bucuresti (463€ cu Fly Dubai sau 545€ cu Austrian) sau din Budapesta (475€ cu Qatar Airways).

Celor interesati de insulele exotice, le propun un pret nu extraordinar, dar decent (in mod sigur vor exista promotii si cu preturi mai mici) si pentru insulele Seychelles: 602€ pentru un zbor dus-intors, bagaje si taxe incluse, prin parteneriatul Air Serbia - Etihad Airways, compania aeriana nationala a Emiratelor Arabe cu baza in Abu Dhabi. La o agentie online am gasit chiar 584€ dus-intors.




Veti ateriza pe Mahé, cea mai mare insula din arhipelag, pe teritoriul careia se gaseste aeroportul international si capitala statului Seychelles, Victoria.

Am gasit acest pret (602€) in special in perioada noiembrie 2015 - mai 2016, dar este posibil sa dati de el si in alte luni.

Iata si o simulare pentru 2 - 10 noiembrie 2015:




Simulari pentru luna aprilie 2016:



Zborurile sunt cu escala in Belgrad si in Abu Dhabi. Durata acestora depinde de zborul ales, dar in mod cert puteti gasi variante la pretul minim prin care sa evitati sa stati peste noapte in Belgrad.

Aproximativ acelasi pret il puteti gasi si din Budapesta.

La unele agentii online, puteti gasi un pret chiar usor mai  mic. Un exemplu, pe Paravion.ro, pentru 9 -17 februarie 2016 (click AICI), la 584€.




Daca doriti sa aflati mai multe despre acest paradis, va invit sa cititi impresiile lui Razvan Pascu (cate un articol pentru fiecare zi petrecuta acolo) care a fost in Seychelles in luna de miere.


Oferta de la: Air Serbia si Etihad Airways
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: in principiu, noiembrie 2015 - mai 2016, posibil si in alte luni
Plecare din: Bucuresti
Destinatie: insula Mahe, Seychelles
Rezervari: pe site-ul Etihad


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine