Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Agentia online Vola.ro a anuntat pe pagina de Facebook ca ofera 100€ reducere la biletele pentru ruta Bucuresti - New York de la compania aeriana Tap Portugal.

Cum la Tap, cele mai mici preturi spre aceasta destinatie pornesc de la 497€, dupa aplicarea reducerii, rezulta 397€ pentru un zbor dus-intors. La acest pret mai adaugam taxa de serviciu de 18€ perceputa de agentie si astfel obtinem pretul final de 415€, pentru un bilet dus-intors, taxe si bagaj de cala incluse.

Iata si anuntul integral:
"Orice ai face acum, opreste-te: avem o oferta GE-NI-A-LA! 100 euro reducere la biletele Bucuresti-New York, cu compania TAP Portugal. Reducere doar la rezervarile prin Vola.ro! Cu bilete dus-intors de la 397 euro, noi zicem ca New York nu a fost niciodata mai ieftin. Alege perioada pe site si apoi contacteaza-ne la rezervare@vola.ro sau 021 407 5300, sa iti oferim reducerea, extra fata de pretul de pe site."



Dupa cum ati putut citi si mai sus, trebuie sa intrati pe site-ul Vola.ro, sa alegeti data care va intereseaza (cu pretul minim sau nu), sa rezervati biletul FARA sa il platiti si sa ii contactati la adresa sau numarul de telefon specificate pentru a primi reducerea de 100€. Veti plati dupa, pretul redus.

Nu stiu mai multe detalii, i-am contactat pentru mai multe lamuriri in ceea ce priveste procedura de rezervare, perioada promotiei samd, dar inca nu mi-au raspuns. Cand am informatiile in plus, le adaug aici. Pana atunci, daca sunteti interesati, nu ezitati sa ii sunati direct pentru orice nelamuriri.

Update: iata raspunsul de la Vola.ro
"Oferta cu 100 euro reducere este valabila pentru rezervarile facute in luna septembrie. Iar calatoria poate sa fie oricand intre 15 octombrie 2015 si 31 martie 2016 dar trebuie neaparat sa fie un zbor cu TAP Portugal. 
Procedura este simpla: va cautati pe site perioada/biletul pe care il doriti, rezervati biletul online, dar fara sa il platiti. Apoi puteti sa ne contactati sau sa asteptati sa va contacteze cineva din Call Center. O sa va reducem biletul rezervat cu 100 euro, astfel ca dumneavoastra veti plati ulterior direct suma redusa."

Cateva date la care am gasit pretul minim (la care se va mai aplica suplimentar reducerea de 100€):


6-17 noiembrie



20 - 28 noiembrie



27 noiembrie - 5 decembrie


Pentru alte date, click AICI  si apoi pe butonul Pagina urmatoare.


Oferta de la: Vola.ro si Tap Portugal
Perioada de rezervare: luna septembrie
Perioada de calatorie: 15 octombrie 2015 - 31 martie 2016, dar din ce am vazut, pretul specificat de mine este valabil in principal pentru luna noiembrie 2015. Poate il gasiti voi si pentru alta perioada.
Plecare din: Bucuresti
Destinatie: New York
Zborul: obligatoriu cu Tap Portugal
Rezervari: pe site-ul Vola.ro
Procedura pentru a obtine reducerea de 100€: rezervati pe site fara sa platiti si apoi contactati agentia Vola pe adresa de email rezervare@vola.ro sau la telefon 021 407 5300 pentru a primi reducerea.

Evident, pentru Statele Unite aveti nevoie de viza.


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine